Đorđe Nikolajević

Vršac

Član od: 25.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Satelitski prijem - oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Risiver koji se navodi kao nov u oglasu nije nov vec polovan i bez garantnog lista je poslat. Takodje navodim da daljinski upravljac nije nov vec je polovan sto se vidi golim okom da je koriscen i da je jedva vidljivo OK na daljinskom upravljacu koji je takodje poslat bez celofana kao i risiver bez prednje folije i garantnog lista. Vidim da ovaj prodavac ima pozitivnih ocena ali ja mu ne mogu dati pozitivnu ocenu nije ispostovan dogovor date su pare za novu stvar 70 evra ili 8400 dinara, a dogovor za novu stvar sa garancijom na dve godine nije ispostovan nije poslat.
kupac je trazio za novu godinu da mu podesim resiver ubacim linije cs i firmver pa sam otvorio iz kutije naravno da nije sa folijom daljinski otvoren podesen prvo me davio da radi sve da ima sve u sebi sad se buni da je polovan pa otvoren je jer je to i trazio covek nezna sta hoce trazi dlaku u jajetu a resiver je nov i pod garancijom je 2 godine racun nemoze dobiti jer je iz madjarske bez carine i pdv a zato je i cena 70eu jeftinije nego u radnjma i drugde . ispravan je i radi sve sad sto se njemu en svidjaju dugmici su tvrdi takav sam resiver dobio necu da se raspravljam covep psuje preti decu mi spominje i kleti trazio je da mu doplatim sto bi doblatio kad je dobio novo i ispravno racun nemogu da mu dam jer nemam radnju kupio sam ga iz madjarske preko granice zato je i jeftiniji u eu je 15eu jeftinije nego kod nas a garancija vazi posaljem nazad i radi. uzimaju ljudi niko se ne buni mada ima svakakvih danas
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.