Djordje - Racunari i Delovi

Šabac

Član od: 15.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kupljena maticna i procesor u vrednosti 300e, maticna dosla nova, ali neispravna. Ne krivim coveka, ali ne prihvata nikakvu odgovornost, sad ja treba da kupim novu i to je naravno nepotreban trosak, a njemu je sve u redu jer je pare dobio. Da je ponudio makar 10e da snosi trosak, ne bih ga negativno ocenio, medjutim ovako moram. Ploca je bila kod 3 majstora koji ne mogu da joj nadju kvar, tako da nije fizicko ostecenje niti je do mene.
Pazite nova ali neispravana pa je čak bila kod 3 majstora on je bio prvi koji je uspeo da je pokvari a ostala dva servisera nisu uspela da je poprave … Ploca je u potpunosti nova poslata šta je radio pitanje veliko …

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

lagao je da je telefon ispravan a ne radi dobro jer mora da se menja tastaturna ploca. ne javlja se na telefon. molim da ne kupuje niko od njega nista. nece novac da vrati i ne javlja se na pozive
Kao prvo dao sam mu telefon ispod cene drugarski,a za tastaturna ploca ne mora da se menja radi slova P koje ne radiostala slova rade super!!A na telefon sam se javio culi smo se!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.