Djordje

Loznica

Član od: 13.01.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PA STA DA KAZEM? ?! ! Covek mi je poslao telefon tvrdeci da sve sto sam ga pitao nema veze sa zivotom, da je telefon besprekoran, da je na njemu sve origina! PRVO: telefonuu je menjan displej, touchscreen zeva moze ispod njega licna karta da se stavi! ! to nije naveo iako sam gas x pitao! !! DRUGO: nije naveo mrlju ekranu, iako sam ga pitao! Dogovorili se za novi displej, posalje mi, on neispravan, kupim drugi, treci, nijedan nece, NIJE DO DISPLEJA, DO PLOCE JE! !! TELEFON MI IZASAO KUCU SAM MOGAO DA NAPRAVIM ZA TE PARE, OVO NIJE ZA NE? GATIVNU, OVO JE ZA BANOVANJE! MOLIM KP TIM DA KAZNI ZIVOG NA OGLASIMA! !! !
Sta reci? Covek kupio telefon za 175e,polovan,na oglasu je navedeno da je ekran menjan,kaze ima jednu tacku svetlu na ekranu. Dogovor je bio da mi vrati telefon ili da mu posaljem drugi ekran,mogao je da bira. Izabrao je da mu posaljem drugi ekran-dobio je potpuno nov ekran. Znaci telefon je dobio za 150e. Moje i njegove ocene govore ko je kakav prodavac!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac napisao i naglasio sto sve radi na iphone 4s i napisao ne radi slusalica ne cuje se sagovornik ali kao nije nosen u servis! Po tome sto ne radi ja kupujem i nosim u servis da bi mi tamo rekli da nije to u pitanju i da nije nikakva slusalica sto bi bio zvucnik no je neki audio problem koji kosta 100eura! Klasika spominje druge ljude koji su isto hteli da kupe i ne interesuje ga kaze nije nosen u servis sto je ocigledno da jeste cim je kvar veci zato ga je i prodavao! Nikada nijesam dao ni jednu negativnu ali sad moram jer sam racunao na telefon kome je otisla slusalica a to je zvucnik u pitanju!
Kupac je kupio fabricki otkljucan iphone 4s 16gb za 160eur.Na telefonu je sve ispravno osim slusalice,tako sto ne cujete sagovornika.Tako je navedeno u oglasu.Prodavao sam dva telefona sa problemom za 300eur,sam je ponudio 160e za beli sa neispravnom slusalicom.Naveo sam u oglasu,detaljno,sta ne radi i da nisam nosio u servis .Telefoni se prodaju u takvom stanju i ko hoce neka popravlja.Doticni je odneo u neki "servis" gde su rekli da popravka kosta 100e.Pod pretnjom negativne ocene je trazio da mu platim popravku bez obzira sto ga je platio 160eur.Na moje pitanje,koje sam vise puta postavio,sta nije tacno iz oglasa,kupac uporno govori da ne radi slusalica?!Prosto neverovatno!!!Da bih ucinio ovakvom coveku,ponudio sam mu da samo posalje telefon,on licno,ne mora preko mene,drugom kupcu,za iste pare koliko ga je platio, ali je on to odbio,nego je i dalje nastavio da trazi pare da mu uplatim preko post neta tj.da mu platim popravku telefona.Znaci da dobije sim free iphone 4s za 180-190e?!Vrlo pronicljivo. Naravno,svaka dalja komunikacija sa ovim clanom je zavrsena!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam telefon Iphone 4S zakljucan, glanc nov, AKS kurirskom sluzbom, koji mi je dosao na adresu, navodno nov, nediran i neupaljen. Na adresu mi je stigao telefon na kome su skidate fabricke folije, usb i punjac nisu original nego su kopija. Na pitanje zasto su kopija i zasto je pakovano i zasto su skidate, prodavac je rekao "pa zasto nisi pitao". Nisam nikada nikome davao negativne ocene, iako sam mnogo puta bio prevaren na razlitice nacine. Ovo je samo opomena kolegi da mora malo da povede racuna sa musterijama i da mora da bude pre svega iskren i ispravan. . Pozz
A sta reci?Covek je pod rukom osetio da punjac nije original?!?!Tako rece...Pokusao sam da izgladim nesporazum ali mi je spustena slusalica!?!?Nekultura. Folija fabricka jeste bila skinuta kod home dugmeta oko 2cm(nije cela),zato je cena bila 299eur a on ga dobio za 295eur.Sam je dosao do zakljucka da je folija skidana.Nije tacno!!!To se lako vidi,na onom delu gde je skinuta vide se mehuri,ostalo je novo i napred i pozadi! Nisam napisao da je telefon ne diran i ne upaljen!Telefon je nov i neaktiviran to sam napisao!!! I jos ovo,napisao sam da moze da proveri paket pre placanja,ako ne odgovara da vrati.Elmir,na to ime sam poslao,javio se tek oko 21h da mi kaze da punjac nije ok. Kupcu zelim svako dobro...pozz.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.