Djordje

Kragujevac

Član od: 07.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Punjači i baterije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeta posiljka vracena mi je i naneti su mi troskovi. Nikako nesaradjivati sa ovim clanom. Ocena 0
Član je bio blokiran od strane administracije, nije mi padalo na pamet da podignem paket u kome ce biti ko zna sta. Takodje je i obrisao oglas da mu ne bih mogao dati ocenu kad stigne paket. Necu dalje komentarisati.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se sve, da se nadjemo lično u Kg, i da uzmem duks i on mi sinoc salje brate prodato je, strasno kakvih prodavca sve ima. S' tim smatram da treba da dobije negativnu, zato sto je los prodavac, nije ispoštovao dogovor i čak mi i sinovao poruke sve dok nisam pomenuo ocenjivanje.
Kao prvo nismo se dogovorili nista, clan je trazio od mene zamenu uz njegovu doplatu, ja sam mu lepo rekao da imam bolju ponudu i da cu ga prodati. Kao drugo covek je umislio da je neko i nesto i da se svet vrti oko njega i da sve mora biti kako on kaze, taj profil sigurno vodi neki klinac po porukama koje je slao. Ko zeli da vidi ceo cet moze da se javi da vidi da se sa njim nista nisam dogovarao, a i njegovo ocene sve govore o njemu, svaka cast za negativnu druze.

Odeća | Muška > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam komentar za clana, poslao sam mu paket nije hteo da preuzme, kao satro nisu mu isporucili, vraca mi se paket i placam postarinu. ..
Ne nisam hteo da preuzmem, nego kuriska sluzba nije mogla da me kontaktira jer mi je telefon bio u kvaru, nakon 3 dana sam video pozive, pozvao sam ih rekli su mi da je paket vracen, clan mi je se javio ja sam mu rekao da cu mu izmiriti dug za postarinu i tako je i bilo, ne razumem cemu negativna ocena, ali dobro ima raznih clanova tako da me ne cudi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.