djordje

Beograd

Član od: 08.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je novi dzojstik za soni 3 koji je neispravan, ima gresku. Leva palica sto ide kruzno zaglavi u levu stranu.
Sve sto prodajem ima garanciju 6 meseci! Mogo si da zamenis za drugi a ne da daje negativnu bezveze. Nemoguce je istestirati svaki deo..

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na osnovu malopredjasnjeg telefonskog razgovora, gde si vrlo jasno dao do znanja da ne zelis da resimo problem na "normalan"i ljuski nacin, darujem ti negativnu ocenu, da ti ukrasi profil. Srdacan pozdrav, i srecno u daljem poslu, odlicno ti to ide. Za one koji zele vise da znaju, u kratkim crtama, nisam dobio roku koju sam porucio i to me je kostalo tacno 10.720din sa postarinom.
Trebo si slike da postavis da bi ljudi videli lepo.. Decko i njegovi drugari ne znaju sta im treba. Izmislja da mu nisam poslo adapter iz oglasa. Dobili su sta su narucili! Da se nisu pravili ludi i lepo rekli da su greskom narucili resili bi problem a ne da svaljuju na mene da im nisam poslo deo iz oglasa i da izmisljaju neke izgovore i nebuloze.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Sony Ericsson | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

cekam nedelju dana da mi posalje masku prvi put rekao sam ocu dve maske za fon crnu i sivu covek je rekao ok kada mi je stigla posiljka dobio sam jednu masku koja je ok onda je pocelo njegovo burgijanje kasnije ce poslati u ponedeljak on ce platiti postarinu ja sam pristao mene interesesuje koji ponedeljak ja da ocekujem nije u redu to ako nema te druge maske trebo si kazati nemam sada a ne imam poslacuti a ja budala moram da dezuram ocekujuci postara smatram da nije u redu davati prazne price ili imas ili nemas a ne tu saljem ti u ponedeljak da si lepo kazao ne bi bilo problema i ove buke oko sitnice
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.