Đorđe

Zlatibor

Član od: 31.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Realme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Član ne daje tačan opis u oglasu, takođe nepoštuje dogovor, menja uslove u svoju koristi i kako njemu odgovara, rečeno je da telefon može da se vrati, prethodno sam mu uplatio novac na račun, kad sam hteo da mu vratim telefon jer nije bio u opisanom stanju, zahtevao je slanje bez otkupa, pa tek onda uplata novca kad njemu stigne telefon, što je van svake pameti, jer nije pouzdan, ako je prećutao te tragove, zašto ne bi i nešto drugo uradio, pripaziti dobro kada se nešto kupuje od njega, od mene nema preporuku za saradnju! Veliki MINUS ---
Ovaj član je zaista neshvatljiv. Cim sam postavio oglas on me kontaktirao i sam mi je ponudio da uplati novac na račun a nakon toga da mu pošaljem telefon sto sam i učinio. Uredjaj koji sam mu poslao je star jednu godinu i srazmerno tome je bio u ekstra stanju (ekran sa zastitnim staklom i uvek nošen u masci) da bi me on kontaktirao i slikao mi telefon gde se sa blicem navodno vide nekakve sitne ogrebotine na lajsnama telefona. Ponudio sam da mi telefon vrati i kako sam mu poslao telefon nakon uplate tako bih mu i vratio novac kada se uverim da mi je vratio moj telefon. On to nije hteo da prihvati već mi je tražio da mu ja prvo uplatim, odnosno vratim novac na njegov račun a nakon toga da mi on pošalje telefon. Takođe je tražio da ja uplatim na njegov račun 25 evra i onda mu navodno ne bih smetale ti nekakve mirko ogrebotine koje je on primetio. Preporučio bih ovom članu da se zaposli u forenziku i pronalazi mikro tragove kao i da u buduće kupuje nove uredjaje u radnji. Telefon sam mu inače prodao za 38 hiljada dinara sto je trenutno najpovoljnija cena na KP. Veliki minus od mene za ovog člana, pripazite jer ce vas kao i mene iznenaditi negativnom ocenom. Uredjaj koji sam mu prodao je zaista u ekstra stanju sa garancijom još godinu dana u yettel-u, nikada otvaran i popravljan i naravno potpuno ispravan. Zamolio bih administratora KP da obriše ovu negativnu ocenu, jer primedbe ovog clana se kose sa zdravim razumom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.