Đorđe

Kraljevo

Član od: 23.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put nekome dajem negativnu ocenu, ali ovog puta moram to da uradim jer je prodavac tvrdio da prodaje original tester parfem koji koristim dugi niz godina što apsolutno nije istina. Naime, parfem je stigao u boci koja je na slikama u oglasu, ali sam miris nema veze sa parfemom koji bi trebao da se nalazi u toj boci. Čak šta više nije sličan ni najgorim kopijama akva di gio mirisu a kamoli "originalnom tester" parfemu koju se reklamira u ovom oglasu kao Acqua di gio! Uzimajuci u obzir da poznajem apsolutno mirisnu notu ovog parfema, tvrdim da je ovo prepakovana tečnost nekog drugog jeftinog parfema u bocu Acqua di Gio i to je u najmanju ruku prevara. Ne volim da sam prevaren zato sam prinudjen da podelim negativnu prodavcu.
Pozdrav prvenstveno Radu, i svima koji ovo budu čitali. Ja se zaista ne bavim prevarama i nikako mi nije namera da neko bude prevaren. Meni je žao što se Rade oseća prevarenim. Odgovorno i dalje tvrdim da su svi parfemi koje sam prodavao i koje još uvek imam u ponudi stigli iz Švedske, regularno kupljeni na velikim akcijskim sniženjima u parfimerijama. Takva sniženja kod nas naravno ne postoje. Ne vršim nikakva prepakivanja tečnosti i to me ne zanima. Takvu bočicu kakva je na fotografijama i sa sadržajem u njoj kakva je stigla je bila oglašena i prodata Radu. Savetujem da svi koji imaju bilo kakvu sumnji u kupovinu parfema ne kupuju preko KP, već u parfimerijama. Svaka čast i vrsnim poznavaocima mirisnih nota. Moj telefon za kontakt stoji na raspolaganju za sve nedoumice prilikom kupovine. Žao mi je što se Rade nije javljao na svoj kontakt telefon pre i nakon ocenjivanja kada sam ga zvao. Porukom preko KP je tražio da vrati pomenuti tester. Nisam stigao da odgovorim istog časa jer sam prvenstveno bio zbunjen njegovom reakcijom. Sigurno bi se nekako dogovorili da je pozvao ili se javio na tf. Odlučio je da me negativno oceni. Jedna lasta ne čini proleće. Pogledajte sve moje oglase i ocene i pozovite za nedoumice. Živeli!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.