Djordje

Valjevo

Član od: 26.03.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Radio primopredajnici i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Musteriji posaljem normalno kao i svima sta je trazio i zapakujem u kutiju. a on neprimimi posilhku jer nije oblika koji je on ocekivao. i ja naravmo cu platiti povracaj postarine 800din. izbegavajte ovakce kupce
Ako ne znaš šta sam od tebe poručio, onda nemoj da mi šalješ neke leve stvari jer mi to nije potrebno. Poručio sam tri Baofenga UV-9R, poslao si dva pakovanja nečega što nema veze sa radio stanicama,a to što misliš da ne znam kakvo je pakovanje od UV-9R, grdno se varaš. Naravno da ćeš da platiš povraćaj poštarine. Ubuduće lepo pogledaj šta ti je neko tražio i to pošalji. Što se mene tiče, poručio sam od drugog prodavca i sve je naravno onako kako sam i očekivao! Minus veliki za pokušaj saradnje!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.