Đorđe

Novi Sad

Član od: 06.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost, prinuđen sam da dodelim negativnu ocenu. Razlozi su sledeći: 1. Kupac se neistinito predstavlja kao stručnjak. Citiram: 'Amater nisam, radim servis raznih uredjaja vise od 25god. 50% vecih laptop servisa u Novom Sadu se oslanja na mene, o manjim da i ne govorim. ' 2. Kupcu je bilo potrebno deset dana da ponovo proveri da li matična ploča daje sliku, a takvo testiranje traje najviše 5 minuta - ne 10 dana, što se može videti i na snimku testiranja vraćene ploče https: //youtu. be/Z9vqMF-2ofk 3. Svojom nestučnošću i neprofesionalnošću onemogućio mi je zaradu, napravio nepotrebne troškove i potrošio dragoceno vreme. Komunikacija i kupoprodaja je tekla ovako: 1. Kupac je kupio ispravnu ploču. Istog dana kada je stigla prijavio je da ne daje sliku ni na jednom izlazu. Citiram: 'Pozdrav, ova HP ploca ne daje sliku ni na jedan izlaz. Probao sam i memorije razlicitih proizvodjaca. .. . samo upali lampicu i to je sve. ' 2. Odmah nakon poruke tražio sam da mu odmah, na račun uplatim kompletan iznos uklučujući i troškove PostExpressa. I ako je odmah pročitao poruku, nije mi poslao broj računa niti odgovorio na poruku - neprofesionalna komunikacija. 3. Obzirom da mi nije poslao broj računa i odgovorio na poruku, zamolio sam ga da još jednom testira ploču jer je ploča koju sam mu prodao radila na laptopu mog sina skoro godinu dana i nije bilo šanse da je neispravna. Kupac me je ubeđivao da je stručnjak. Citiram: 'Ok, probacu ponovo. Amater nisam, radim servis raznih uredjaja vise od 25god. 50% vecih laptop servisa u Novom Sadu se oslanja na mene, o manjim da i ne govorim. ' 5. 10 dana nije bilo nikakvog izveštaja niti poruka o ponovnom testiranju t. j. 10 dana je bilo potrebno 'vrhunskom' stručnjaku da ponovo proveri ploču, а čije testiranje traje najviše 5 minuta. Ponovo je prijavio da ploča ne daje sliku. Citiram: 'Pozdrav, ne baca sliku definitivno. ' Snimak https: //youtu. be/Z9vqMF-2ofk prikazuje testiranje vraćene ploče, od trenutka vađenja iz paketa u kome je vraćena do trenutka kada daje sliku. Snimak testiranja ploče traje 6 i po minuta, bez prekidanja, seckanja i/ili nasnimavanja - sve iz jedna.
Čovek ne govori istinu i u stanju je da te ubeđuje kako je ploča iz njegovog računara i sl., Imam i kolegu koji je u par navrata kupio ploče od dotičnog i nikada nisu bile ispravne kako ih je on opisao. Za totalno oksidiranu ploču je ubeđivao kolegu kako ju je probao pre slanja. Klasičan stručnjak-prevarant sa buvlje pijace.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.