Djordje

Novi Sad

Član od: 13.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Miksete

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pokusao neispravnu mixetu da mi proda
Ne mogu da verujem,dogovorimo se da mu odnesem mix do beograda,ja mu odnesem,on je prikljucio na neke krs sprave sa izlepljenim kablovima,krci na sve strane,pa zar bi ja isao za beograd sa neispravnom miksetom,ne mogu da verujem,posle njega sam otisao do drugog kupca u beograd,i normalno probali i mikseta sasvim ispravna,ime tog kupca sto je kupio od mene je Branko Cutura poznati beogradski roker,pa da mix nevalja,nebi nosio u bg i izlagao se trosku,!!

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poprilicno sam se razmisljao da li da uopste ocenjujem ovog clana, ali s obzirom na celu situaciju ne mogu drugacije, mada nerado dajem negativne. Kupio sam telefon od doticnog clana. Telefon je prodavao kao "koristen", to je ono polje koje se stiklira kada se postavlja oglas. U opisu telefona je napisano : "Telefon prodajem kao neispravan, radi sve, puni, kamera 8 mpix prima memorijsku, dobro ocuvan ekran bez tackice, ne cuje se kad zvoni i sagovornik, vibrira salje poruke, wi hi malo zeza, moze za delove ili da ga neko popravlja. samo telefon. Medjutim telefon je stigao u sledecem stanju : 1. Prilikom ukljucivanja se non-stop resetuje, dodje do HTC logo-a i tu stane, istina uspeo sam nekako da ga ukljucim posle 10-15 min. mucenja, ni sam ne znam kako. 2. Na displeju postoji fleka koja prekriva oko trecinu ekrana i narocito se vidi na beloj povrsini. {napominjem da je u opisu telefona napisao, "ekran bez tackice" 3. Kada sam ga privezao na kompjuter, on ga apsolutno ne prepoznaje. 4. Telefon je bio pokvasen. Kada sam uocio nedostatke koje sam opisao u prve tri stavke, odneo sam ga u servis gde su mi uradili test na vodu koji je pokazao to sto sam rekao u stavci br. 4 Posle reklamacije doticnom clanu je nastalo natezanje i njegovo ubedjivanje da je napisao da je telefon neispravan. Tacno je da je to napisao ali je precutao cetiri vrlo bitne stvari, sto je po pravilima morao napisati i sto je nemoguce da se ne vidi. Vrlo perfidno je naglasio samo jednu-dve sitnije greske a one glavne je precutao, zbog kojih je telefon prakticno neupotrebljiv, cime je po zakonu o zastiti potrosaca doveo u zabludu potencijalnog kupca. Posle vise razmenjenih poruka gde sam pokusao da mu ukazem na to da se roba mora realno opisati i istaci sve njene mane, u poruci od 20-og februara mi je napisao da vratim telefon, citiram : "mnogo ste naporan covek, hteli bi9 telefon za 1700 din i da ga prodate za 60e. e sad mi posaljite telefon na otkup. platicu postarinu i mani te me vise demagogije, Telefon sam odmah sutradan poslao nazad, ali sada dolazi ono sto je DNO svakog DNA, doticni clan se posle mog slanja predomislio i NIJE HTEO DA PREUZME POSILJKU, koja se naravno vraca i ponovo placam postarinu. Posle upozorenja sa moje strane da cu mu dati negativnu u poslednjoj poruci koju smo razmenili i on je zapretio sa negativnom, naravno pravila nije procitao, jer da jeste znao bi da davanje neopravdane negativne povlaci suspenziju naloga. Uglavnom moj savet buducim potencijalnim kupcima njegove robe, DOBRO RAZMISLITE pre kupovine, ne verujem da vam saradnja sa ovim clanom moze bilo sta dobrog doneti.
Ovaj |Dosadni covek,i sami videte kolko pise,istina je ta da sam ja stavio u oglas teefon koji kosta 80e,da ga dajem za 1700 din i naveo sam da ga prodajem kao neispravnog,ne radi mu zvuk,a taj covek je preprodavac,i verovatno kad je otvorio telefon,svatio je da je u pitanju maticna ploca,zbog zvuka,i svatio je da nema koristi njeke od njega,pa je pokusao da me ubedi da je telefon pokvaasen,itd,telefon nije video vodu i nije bio nikad pokvaasen,baterija dobra,prima kartice,radi i pali normalno,ja sam ga koristio kao foto aprat,sto je kupac i priznao da sve to radi,znaci nije mi jasno sta je on hteo,nov telefon,a ekran je stvarno bez tackice jer je gorila glas,a ta fleka je izmisljhena da bi se telefon vratio,Taj covek je bio tolko dosadan,da sam mu na kraju stvarno reka da posalje telefon,ali kad asam razmislio,sto bi ja stalno bio ovca,javio sam mu da ne salje,on je vec poslao ,i to na cifru od 2100 din,pa nisam ja bas tolko lud!Ja nisam preprodavac,jednostavno volim telefone, a zbog takvih preprodavaca sto bi hteli nov telefon za 1700 din pa da zarade 60e na jednom telefonu,od njih mi se gadi!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.