Djordje

Beograd | Novi Bg.

Član od: 07.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam zeleo da ocenjujem negativno, ali prodavac nije hteo da vrati novac za kupljenu robu. Sat je koriscen(prodavac tvrdi da nije) Sat je prepun prasine, neagekvatno upakovan u obicnoj kutiji, bar da je ubacen u kesici) Slikao mu u makro modu slike visoke rezolucije, sat je pogreban, on tvrdi da je to normalno. Moj sat godinu dana star nema takve ogrebotine i prasine. Ne pristaje na povrat novca, ne priznaje da je sat koriscen, nisu neke pare u pitanju ali verujem da bi svako ko kupi novu stvar odreagovao kao ja. Ja saljem administraciji nakod navanja ove ocene slike sata, da se uvere u verodostojnost iskaza.
Sve je više ovakvih. Ovo su zakerala kojima je sve u životu da daju negativnu ocenu. Ovom sam izašao u susret i prodao mu sat po skoro upola ceni. Dobio je sat i žalio se što sat ima prašinu po sebi a takođe, uvideo je da postoje i mikroskopske ogrebotine koje je on slikao telefonom visoke rezolucije. Svima izađem u suret i vratim novac ali ovakvom nikako. Postoji i drugi problem a to je da na ovom sajtu, tj održavanju rade verovatno dva čoveka sa platom od 35000 din koji uopšte ne žele da se udube u celu situaciju, zato što ovakvih stvari ima svakodnrvno na 1000 i onda samo napišu, rešite sa kupcem.

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dotični je slagao da je poslao bluetooth zvučnik. .. .. I nastavio dalje da laze. .. Kako je poslao a nije pošta donela. .. . I tako dalje. .. Da bih me na kraju blokirao. .. .. Nikako ne trgujte sa ovim prodavcem. .. najiskrenije . .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.