DjordjeT

Beograd | Čukarica

Član od: 31.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od ovog lika displej J5 2017 i otkrio sam da je displej neispravan, kad sam ga kontaktirao prvo se nije javljao i izbegavao me a kad se javio, govorio da je ispravno ovo , ono , bio je bezobrazan prema meni, neće da mi vrati pare koje mi trebaju da kupim sestri polovan telefon a neće ni bar da zameni displej i da mi koji je ispravan displej, nikakav je za saradnju! Očigledno je lažov, ne kupujte ništa od njega i izbegavati ga!
Kao prvo, čovek se prema meni ponašao bezobrazno a ne ja prema njemu. Niti sam ga izbegavao niti bilo šta drugo samo sam rekao kao što piše na oglasu AKO JE SKIDANA FOLIJA GARANCIJA NE VAŽI! Sramota je da mi čovek javi prvo da je sve super i ja njemu dam pozitivnu ocenu, da bi mi se posle 10 dana javio i kaže ne radi LCD. Pošto je bio u inostranstvu rekao sam kad se vrati da dodje da zamenimo lcd ili vratim mu pare pošto kaže da nije ispravan lcd, ali samo u uslovima garancije. Očigledno da to nije ispoštovao, tj da je skinuo foliju i probao da zalepi lcd čim nece da se nadjemo a sad mi još daje negativnu ocenu! To mi je za nauk da više nikad nekome ne dajem pozitivnu ocenu dok je prvi ne dobijem, jer ovde očigledno svako može svašta da napiše... Stvarno sramota a ovom dečku koji ne sme na nalogu ni ime da napiše želim sve najlepše u životu i da bi makar malo prestane ovako da laže i da vara ljude. Vec ima jednu negativnu i sad mi je žao što od mene nije dobio još jednu! Moje pozitivne ocene kao i to sto su napisali drugi ljudi govori dosta o tome kakav sam u tome sto prodajem i da sam čovek od reči, što se ne bi moglo reći za ovog člana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.