djorjde neskovic

Šabac

Član od: 11.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju, kupio sam majicu etiketa velicina S kad je stigla odgovarala je nekom L-u to nije napomenuto u oglasu, javio sam mu se i reko sta je bilo on je odgovorio da od veceras ide na odmor i da mu se javim za mesec dana da bih mu vratio majicu nakon MESEC dana 3 dana mu se javljam i on samo sinuje, broj koji je stavio je nepostojeci. Stvarno nikakva saradnja.
Da krenemo od pocetka. Okacio sam majicu cija je cena 2500 dinara, nova, sa etiketom, imam i racun kao dokaz, za 2000din, dotični je pitao da li i tu cenu mogu da mu spustim sto sam ucinio. U oglasu je pisalo sve sto i jeste stiglo, nova sa etiketom, original, velicina S na etiketi. Kupac nije pitao za dimenzije, a opste je poznato da danasnje velicine variraju od proizvodjaca do proizvodjaca. Pitao je da vrati i da mu vratim pare, pristao sam uz napomenu da sam taj dan otisao na letovanje i da se vracam za mesec dana, medjutim odmor se oduzio, istina pisao mi je posle mesec dana nisam odgovorio, nisam bio u mogucnosti zbog lose internet veze, broj koji stoji u oglasu je moj broj i postojeci, stoji na svim mojim oglasima, to sto nije mogao da me dobije, verovatno je pitanje rominga o cemu nije razmisljao, ali je zato kao iz topa dao negativnu pored svih mojih 69 pozitivnih i 0 negativnih, dok je on jednu negativnu vec imao pre toga, sto me dovodinu razmisljanje da li je u pitanju cista ljubomora, zavist. Ti da imas i malo obraza, ne bi trazio ni da menjas majicu kada sam ti vec ucinio i spustio cenu, mene bi bilo sramota jer sam vec ispostovan i trazim da na moju gresku opet budem ispostovan, ali nismo svi isti, neka ti je na cast
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.