Dmobil shop Obrenovac-BG

Obrenovac

Član od: 21.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Maticna koju sam uzeo je neispravna i odmah sam informisao prodavca o tome, dogovor je bio da je vratim a on ce meni novac. .(ako nekog zanima mogu prepisku da mu posaljem) Nije imao para odmah da mi da, pa kao da ga sacekam malo. . Proslo je vise od 20 dana, vise ni ne odgovara na poruke, a u medjuvremenu vidim da prodaje stvari i ocenjuje se sa drugim korisnicima. . Ja cu ovo na zalost morati sudski da resim a ostalim clanovima ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom!
E ovako, dogovorio sam se sa deckom da se nadjemo za maticnu ,rekao je kako je dosao iz Nisa u Beograd i ne zna kako da dodje do Obrenovca zamolio me da dodjem do bg da uzme rekao sam mu nije problem, maticna je isprobana kod majstora i sve je radilo to garantujem. Decku sam odmah rekao ako nesto ne bude kako treba nikakav problem vracam ti novac to je najmanji problem ali znam da nece biti nikakvih problema zato sto sam i sam video da radi ploca. Naglasio sam mu lepo , javi mi to najkasnije u roku od 2 dana da l je sve okej ako nije da mi posaljes nazad ,rekao je vazi. Da bi mi decko poslao posle 10dana poruku i rekao kako je on nosio kod majstora i navodno radi samo mora da se ocisti malo ali mu trazi neke pare pa on nece to da radi. Ja priznajem da sam rekao da cu mu odmah vratiti pare ali da mi javi posle 2 dana sta je uradio, a ne posle 10dana. Do tada je mogao da pokvari bar 3 puta .

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne saradjivati sa klincem nikako. Dogovorili se sve i lepo ga pitam jel sve ok sa telefonom. Rekao je sve. Kada sam ga pitao za otisak onda je tek rekao da ne radi. Lepo ga pitam da li negde sa strane zvace ekran jer cim ne radi otisak prsta logicno je da je menjan ekran i stavljen kineski. Kaze ne. Kada sam dosao telefon je bio potpuno izguljen sa svih strana, oko ekrana zuta boja zauzela u krug min 40%ekrana, pola ekrana u krug odlepilo se. Da bi na kraju on meni udarao pricu kako cu ga prodati tako za vise i td. A sto sam bacio pare na gorivo i sto sam ispustio telefon zbog ovog krsa za koji sam isao da gledam drugi se prodao. Izbegavati i nikako saradjivati jer cete i na licno samo baciti pare za gorivo! Znam da ce ispod da se vadi i td a kp tim neka procita prepiske sto smo se dopisivali i videce i sami da ne lazem.
Hahaha decko me pitao je l radi otisak prsta rekao sam mu da ne radi da je menjan ekran . Decko trazi dlaku u jajetu i ako je znao da je menjan ekran sta je ocekivao nov telefon? Ako hoces druze nov telefon odes u radnju i platis punu cenu a ne da se cenkas za 5000 din . Sramota za ovog clana salje mi sto poruka . Trebao sam da mu poklonim telefon da bi bio srecan ocigledno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.