Dobar Glas Daleko se CUJE

Leskovac

Član od: 01.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slici adapter od 4,7 ampera 92W a poslao mi stariji tip adaptera od 3,9A 70W sto mi ne odgovara za moj laptop. Dogovor je bio da mi posalje Postexsresom a on poslao Daylu exspresom i i punjac koji je tezak 350 grama stavili da je tezak 1kilogram. postarina 450din. Istog dana sam mu napisao da mi punjac ne odgovara jel nije ponudjeni sa slike da mi ne odgovara i da moram da ga vratim. Posli duzeg ubedjivanja prihvatio je vracanje pod uslovom da sve troskove ja snosim. Vratio sam uz troskove koji prevazilaze polovinu vrednosti punjaca. Moja je greska sto sam mu verovao i pored postojece negativne ocene a Vi buduci kupci ne verujte vise sta je slikano a sta ce te dobiti.
Covek nije uopste realan.. Muka mi je od takvih. Hoce da kupi polovnu stvar za male pare, pa vam ubije cenu, pa se pogadja kao da su njegove pare zlatne tj. Vrednije od ostalih kupaca. Oglas stoji jos uvek i ja ga necu brisati jer je punjač jos uvek na prodaju. U tekstu oglasa lepo pise sony punjač 19.5 v . Za te Amperaze ja se ne razumem toliko i zbog toga to ne pišem . A sad dal ce njemu odgovarati ja to ne znam, i kakav je njegov lap top. On je trebao da pita koje amperaze imam ja bi pročitao i bilo bi sve Ok. Prvo mi je smanjivao cenu, ubijao, pregovaram. Na slikama nije ni napojni kabal punjača pa je i njega tražio, ja sam rekao ajde ok daću vam i napojni kabal gratis. Pošaljem ja čoveku paket zove on, kaže slab je za njegov lap top. Ja odmah kažem iz topa vratite paket ako ne odgovara platite postarinu. Vraćam pare ali u gubitke necu ici zbog njihovih ne proverenih detalja u ovom slučaju je bila ta Amperaza. Na kraju mi je vise bilo preko glave ubedjivanja da sam mu poklonio napojni kabal. Znaci vracen mi je punjač bez napojnog kabla, ja sam vratio pare i onda je sve bilo Ok. Eto vidite o kakvom čoveku se radi a uz to jos zna da deli negativne ocene. KP tim neka pročita Nase prepiske i neka vidi da li je tako.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik registrovao profil na ime Aleksandra Novković, a pravo ime je Ivan Nikolić ! Lažan profil ! Opis robe ne odgovara predmetu ! TV nije kompletan, preko čitavog ekrana duboka parnica. Nema daljinskog, nema nosača TV, poslat sa nekim žicama koje su služile kao nosač za zid. Pristaje da se roba vrati, ali pod uslovom da ja kao obmanuti kupac snosim sve troškove dostave i povrata novca. U telefonskoj komunikaciji agresivan, pa ako bilo šta kupujete od ovog člana, sve debelo provjerite !
Covek nije realan.. Hoce da kupi polovnu stvar za male pare a ocekuje da bude kao nova. Ja oglas necu brisati pa ko zeli nek pogleda. U oglasu u opisu i na slikama se sve lepo vidi, koliko je izgreban tv, i da je okacen da visi na zidu. Ne mogu da mu dam postolje kad ga nemam. Tv je savrseno ispravan, radi mu i dvd. Smanjio sam mu cak i cenu na 50e. I opet nije zadovoljan. Rekao sam mu da vrati tv a on nece.... Evo naseg razgovora pa procitajte. Miki Reci mi, ima li daljinski, kako šalta ? Odgovara mi i zbog DVD i zbog 12.Volti ! Koja mu je rezolucija ? Blizu smo dogovora, još malo ... Aleksandra Novkovic Daljinski nemam za njega, ima sve komande na tv. Ja ga koristim u spavacoj sobi preko dvbt2 i preko njega se menjaju kanali i sve ostalo. Proveren tv, sve radi savrseno. Slika super. Miki OK, daj mi tačnu oznaku, da vidim rezoluciju i potrošnju. Onaj vuče 150.Wati snage, malo mnogo, imam kući LG 42, koji vuće 40.Wati ! Aleksandra Novkovic pise pozadi power 60w United LTW19X01D Miki Pozdrav ! Može li ovaj za 50.evra, moja je poštarina ... Preko u BiH na pijaci se mogu naći,i povoljnije, ali mi nekako ovako lepše ! Ako paše, javi, pa da ti šaljem adresu ! Aleksandra Novkovic Pa ajde moze. Mozda dodjem nekad tamo pa i dobijem od tebe voznju camcem po drini. Miki Šalji odmah danas, samo mi obavezno javi kada i sa kojom poštom si poslao ! Upakuj domaćinski jer ovi bacaju ko manijaci, stavio lomljivo obavezno ... ! Miličić Ljubiša B.......... br 2 15318 Mali Zvornik OBAVEZNO stavio napomenu da me kontaktiraju pola sata prije isporuke ! Miki Jel poslano ? Sa kojom poštom ? Aleksandra Novkovic poslat tv. daylu expres. Ubedjen sam u to da ce biti prezadovoljan tim tv-om bas kao sto sam i ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.