Dobre stvari

Beograd

Član od: 26.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Korisnik je postavio oglas sa fender stratocaster gitarom i nakon blizeg pogleda gitare nakon kupovanja, fender je lažan. Nema čak ni serijski broj na sebi. Nisam siguran da li je prodavač bio svestan ovoga, ali mi je idalje prodao laznog fendera iako ga je promociro kao pravog. Takodje nije pomenuo neka dodatna ostećenja na gitari iako sam ga pitao da mi kaže sve što joj fali.
Sve navedeno je potpuno netacno, u oglasima je pisalo da je rec o KOPIJI Fendera starije proizvodnje( Taiwan). U telefonskom razgovoru sam napomenuo, da je gitara izuzetno ocuvana, sa par sitnih ogrebotina na telu , od nepazljive upotrebe prethodnog vlasnika, omladica ucenika. Kupac je to prihvatio i dosao do mene da vidi i proba gitaru. Svidela mu se i platio . Posle 2 dana negativna ocena???? Opaska da je gitara od stotinak i kusur evra LAZNI FENDER, ne stoji , jer je mogao da na drugom mestu kupi PRAVOG FENDERA za vise hiljada evra,. U svakom slucaju sa clanom koji nema ni telefon ni ocene u KP oglasima nemojte trgovati. Ovakvi clanovi nisu za saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.