Dobrica

Užice

Član od: 02.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dragi Clanovi, mogu vam reci da su pojedini clanovi potpuno u pravu sto pre slanja paketa traze uplatu, ja sam to kod ovog clana iskusio i zato molim KP da ostro reaguje prema ovakvim nazovi clanovima. Covek se javlja, moli da skinem cenu i da posaljem paket, ja pristanem na sve i posaljem ali nikako da odu i preuzmu paket. Zovem ih telefonom da odu do poste i preuzmu, kazu "nema problema", otici ce, nakon 7 dana se meni vraca paket i ja snosim nepotrebne troskove postarine a uz to gubim na desetine kupaca koji su me u medjuvremenu zvali, tako da pripazite malo sa kim saradjujete.
Paket nije preuzet iz razloga sledeceg.U posti pri preuzimanju paketa doticni clan nije naveo tacno na paketu da je telefon unutra Pisalo je na paketu OSTALO i iz tog razloga paket nije podignut.Neznam o kakvoj oceni doticni prica pozivima itd.Dal je njegova greska ili poste to ne znam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.