Don

Šabac

Član od: 22.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

rekao da je otisao mikrofon, proverio i otisla maticna ploca , telefon otvaran i pre i verovatno nije se mogao popraviti, zao mi je ali nemogu ni zvati
Prvo, otisao je mikrofon. Maticna ploca normalno radi, da ne radi, ne bi radio ni telefon.. Vadi se na live wallpapers sto ne moze, ili ne zna da ugasi. Drugo, gospodin je licno preuzeo telefon, i mogao je na licu mesta da se uveri u ispravost telefona. Trece, svima sam rekao da je telefon otvaran i nosen u servis, da je otisao mikrofon, tj flet kabal, pa i samom Gospodinu, i rekao koliko kosta poravka. Cetvrto, cena na oglasu je bila 80e, spustio sam na 65e, a gospodin je dao i manje od te cifre, jer nije imao vise para kod sebe! Peto, izasao sam sa posla da bih se nasao sa njim, a on mi kaze kako nije ispostovan dogovor, i da komunikacija nije prosla dobro. Vec je imao 3 negativne ocena, i eto odlucio se da je da i meni nakon svega i izlaska u susret oko spustanja cene i nalazenja oko kupovine za vreme radnog vremena. To dovoljno govori o njemu, i nek mu ide na cast..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.