Dontin 0612208150

Subotica

Član od: 24.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Alati i oprema za autoservise

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paznja ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Dogovorili smo se sve za slanje za sta imam pismeni dokaz porukama na kp. Covek i ako je procitao poruke sada se pravi lud i kaze da nije video i da ne moze ni danas da posalje nego tek sutra. Mozda je u meni problem ali ja na ovakvu neprofesionalnost i da me neko pravi na budalu nisam navikao.

Alati i oruđa > Za farbanje i poliranje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sram te bilo covece, narucenu robu mesec dana nisi isporucio, niti se javljas na telefon, niti odgovaras na poruke ovde. Sad sam narucio na ovom sajtu i nikad vise, zahvaljujuci takvim.

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam trimer koji stoji u porukama i molim kp da pregleda sve a dobio sam sasvim drugi trimer koji sam cak skuplje platio. .ne znam za druge ali ja se oaecam ostecenim i zamolio bih kp upravu da resi ovo da ne idemo na sud svi lepo zajedno a ja imam svedoka sta mi je stiglo danas a svedok mi je brat a on je sluzbeno lice u supu savski venac u beogradu. ..
Da bi ti imao stvarno problem onda bi se prvo javio meni a posle pisao ovde gluposti.Dobio si trimer koji si narucio i po toj ceni po kojoj si narucio.Da bi bila zalba stvarna onda bi podigo telefon ili bi na pisan sms odgovorio.Sram te bilo za ovo neposteno ponasanje.Imam papir iz brze poste gde se vidi da je ta cena u kojoj smo se dogovorili na kp ako te je kurir prevario za to nisam ja kriv.A sto se suda tice slobodno ja sam posten prodavac.

Alati i oruđa > Električne bušilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Gospodin, prodaje predmet koji nema. Cak, kaze da nema ni u nabavci. Smatram sasvim nekorektno postavljati oglas koji ne poseduje ili makar u nekom normalnom vremenskom periodu da resi nabavku. Nisam nista kupovao jer nema na lageru, eventualno "za dve nedelje".
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.