DOO Sportana

Vrbas

Član od: 10.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Tenis

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

15 dana čekam obećanu isporuku, kaže 'paket izgubljen', bez ikakvog dokumenta, br. paketa, datuma i sl . . robu nema na lageru, ugovara isporuku dok je čeka, nekorektno zavlači kupca koji može da nabavi na drugoj strani a čeka, prepiska dostupna redakciji . . ovako ne treba da se radi, PAŽNJA, moguća neozbiljnost i manipulacija
Čovek je u pravu,čekao je 15 dana. Uputili smo izvinjenje više puta,čak sam ga danas i pozvao,da obrazložim,da mu ponudim da danas pošaljem paket, pitao me je za detalje u vezi izgleda gripa,imali smo sasvim normalnu konverzaciju,rekao je da će mi javiti u toku dana da li da šaljemo paket. Umesto njegovog javljanja,dobili smo negativnu ocenu. Naše pozitivne ocene govore o našem trudu da budemo maksimalno korektni. Grešku ne može da napravi jedino čovek koji ne radi ništa,a i to je greška,ne raditi ništa. Krupne izraze koje koristi ovaj gospodin ,u komentarima o nama,tipa "PAŽNJA",i "moguća manipulacija"(kao da smo prevaranti), zaista ne zaslužujemo. Pakosni ljudi stvarno postoje. Dragi naši kupci,mislite pozitivno!

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispoštovan dogovor slanja pošiljke, tako da mi pošiljka nije stigla.
Trudimo se da isporučimo pakete na vreme.Nazalost,nekad je to nemoguće iz raznih razloga.Verovali smo da postoji tolerancija medju ljudima zbog par dana kašnjenja sve do danas. Ali nažalost postoji i ljudska zloba.Čovek je jedva dočekao da nekog oceni negativno,iz bezveznog razloga. Mi ćemo tebe oceniti pozitivno.Kao podstrek da se naučiš da razmišljaš pozitivnije u budućnosti.?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.