DOT mobi

Mladenovac

Član od: 12.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Slušalice i mikrofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Slusalice u oglasu opisuje kao slusalice sa mikrofonom, a kada su stigle vidimo da nema mikrofona. U oglasu naveden broj telefona i naglaseno da moze viber, poziv ili sms, ali prodavac odgovara samo na kp poruke. Veoma lose.
Primedba je tacna. Nemaju mikrofon. I to smo odmah odmah na svim oglasima ispravili. Slike i opise (pogresne) smo samo kopirali od uvoznika. Mislimo da je ljudski neki put i slucajno pogresiti. Ali mislimo da je i ljudski upozoriti na gresku, posavetovati i u dobrim odnosima tu gresku ispraviti. To kupac APSOLUTNO NIJE HTEO. 1. Uz sve svoje artikle saljemo i obrazac za Odustanak od ugovora kupovine na daljinu...To svi znaju koji su nesto od nas kupili. Sto znaci da je kupac mogao da posalje artikal nazad u roku od 14 dana o NASEM trosku i bilo bi mu nadoknadjeno sve. I predmet i postarina. Naravno to bi uradio da mu se predmet nije svidjao. Ali je ovde kupac odmah istog trenutka dao negativnu bez ikakve konstatacije stanja. Znaci veoma zlonamerno i nekorektno. 2. Nigde nije NAGLASENO da na broj moze i poziv itd. Vec su samo upisani nacini komunikacije. Ako ne moze na jedno, onda na drugo smo tu sigurno. Kupcu lepo objasnjeno (posle 14 poziva) da smo vecinom dana u magacinu i da je tu mreza veoma losa i da se razgovor skoro njikako ne moze odraditi. Da je najbolje ovde poruka na KP ili Viber jer imamo dobar internet. Znaci i ovo je zlonameran komentar kupca. 3. Nije tacno da odgovaram samo na KP poruke. Odgovaram na sve kontakte kada sam u mogucnosti. Zato je i ponudjeno vise nacina. Zakljucak. Veoma los i zlonameran kupac koji je verovatno uvek kupovao kod veoma losih prodavaca i sada se nesto veoma uplasio. Nije zeleo da se greska ispravi bez njegove stete vec je zeleo samo da napakosti drugoj strani. Izbegavati za saradnju jer ovaj kupac NIJE ZA SARADNJU.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.