dox

Novi Sad

Član od: 05.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Čovek je sfavio oglas da prodaje karcher i da mu je polomljeno dugme i da zbog toga ne radi lepo. Karcher mi je stigao. Polomljeno dugme(nista opasno). Ali karcher je izgoreo. Cim sam ga upalio osecalo se da smrdi i pusta vodu. Činjenica je da je znao kako stoji stvar. Zvao sam ga rekao sam mu kakva je situacija. On mi je rekao da ti nije bilo kod njega vec samo dugme i da je napisano u oglasu da ne radi bas dobro. (Podsećam Vas karcher cik se uoali pusta vodu i oseca se zagorelo) rekao mi je kao da mu vratim i da ce vratiti novac (preko Kp poruka). Ja sam pristao. Nije ocekivao da. cu pristatiDa bi me posle toga zvao i kritikovao, da mi je on rekao, sta ja hocu Za 30e i da nisam ja u pravu. .. Ok. .. Nisam u pravu. Nisam hteo da se raspravljam. .Rekao sam da ne mora da mi vrati novac, posto se preko kp. poruka kao izjasnjava da hoce da mi vrati (kako bi administracija videla to) a na telefon se buni. .. Nije korektan ispao. Nisam. hteo da se svadjam zbog 30€. Ne dajem negativnu, ali pazljivo sa ovim prodavcem!
Smešan i slatkorečiv.Mozes mi dati 1000 negativnih,istina je jedna,a ona ovako glasi;Napisao sam da je neispravan uređaj,da je polomljeno dugme,da ima slab pritisak i da mora u servis i prodao ga za 10 puta ispod cene novog.Naravno da sam rekao da cu vratiti novac,jer samo puška,dodaci i crevo vredi više od 30evra,ali je u razgovoru bio bezobrazan i sam je rekao da ne mora novac da se vrati.Hteo je za 30 evra odlican uređaj,skoro nov, da ga sam popravi,proda za 150,pa ga je sam pokvario i mene optužio da nije radio.Sve u svemu,sami procenite ko manipulator.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.