Dr.Dulitl

Kragujevac

Član od: 17.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa deckom sam dogovorio na njegov predlog zamenu telefona uz moju doplatu. Saljem mu moj telefon i novac, posle toga on meni salje njegov tel. iz oglasa tvrdeci da je ploca crkla ali je ekran ispravan, sto i pise u njegovom oglasu. Prilikom dobijanja tel. od pomenutog odlazim istog dana u servis da mi zamene isti, ali majstor utvrdjuje da je ekran neispravan. Odmah pozivam decka i saopstavam mu da je ekran neispravan, on se navodno cudi kaze nosio kod majstora pre nego sto je postavio oglas, ali na moj odgovor da mu vratim isti decko odgovara da nema potrebe samo dzabe da placa dostavu i da ce mi za 3 do 4 dana poslati drugi ekran. Prvenstveno ako je nosio tel. kod majstora i ako je siguran da je ispravan zasto onda ne prihvata da mu vratim toliko. Prolazi sedam dana zovem decka on mi odbija poziv, saljem mu poruku on ne odgovara. Neka mu je na cast sto prodaje obraz za par hiljada dinara . Mogu da dostavim poruke kp. od slanja decku iz kojih se vidi da se ne javlja. Toliko o postenju ovog clana.
Hteo sam da posaljem ekran ,nije bio nikakav problem ,ali gospodin nije hteo kopiju vec original ,tako da ja zavisim od servisa u kojem narucujem(zna se koliko kosta original) ,a takodje nije mogao da saceka do danas da mu se javim nego je brze bolje stavio ovu negativnu koja mi je trebala radi uroka....hvala i sve najbolje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.