Dr Iggy

Niš

Član od: 18.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu kao i u komunikaciji je prećutano mnogo toga, komunikacija je bila isključivo preko K/P, komunikaciju imam sačuvanu: 1. pomenuo sam da su na fotografijama vidljiva oštećenja na šta ste odgovorili da ih nema i da možete dopunske fotografije da pošaljete? Niste ih poslali! 2. pa zatim odgovor da telefon nije padao kod Vas. .. ne znate šta se dešavalo kod prethodnika i niste uočili udubljenja pa ni na metalnom poklopcu od baterije? 3. napisali ste da nedostaje “neki poklopčić” sa strane što nije istina, nedoje taster za uključenje kamere sa strane (“ja” sam rekao da imam poklopce na starom telefonu i da to nije problem) 4. ne ide na internet ni u jednoj varijanti, niti preko kućne Wlan mreže niti preko mobilne kartice od provajdera! 5. konektror pujnača ispada za vreme punjenja telefona, telefon ne može da se koristi ako je na punjaču jer u konektoru od punjača nedostaje “gumica” koja je zaglavljena u telefonu te ne može da se koristi nijedan drugi punjač jer “gumica” dole smeta i ne dozvoljava "zabravljivanje" drugog punjača. 6. kada se poveže na računar, prijavljuje da se diskonektovao… jer ne prihvata u potpunosti Nokia PcSuite! 7. blic ne može da se isključi! 9. i ovo je ispravan i funkcionalan telefon po Vama? Zato ste se Vi meni naknadno javili i ponudili telefon po ceni koju sam predložio a prvo ste je odbili pa se “naknadno” predomislili te me pozvali! Ne želite da vratite novac i prihvatite svoj telefon a prećutali ste mnogo toga(a kupili ste ga 21.06.2021. ) Samo nedostaje “neki poklopčić”! Oštećenja nisu nastala kod Vas, nastala kod prethodnog vlasnika i čak napisali da ih nema! Sa punjačem problem! Konektovanje na Internet problem? Nokia Pc Suite problem? Blic problem? Preprodajom se ne bavim, sve što prodajem na K. P sam prvi vlasnik, E66 sam novu kupio još 2009 i dobro sam upoznat sa njenim funkcijama i radom posle 12 godina korišćenja. I komunikacija je nekorektna jer su prećutani nedostaci I ne želite novac da vratite? Svaka čast.
Na skoro 200 saradnji na obostrano zadovoljstvo, naleti i jedan ovakav kome se ne udovoljava nikako! Doticni je ocekivao telefon iz fabrike, a dobio pristojno ocuvan i funkcionalan polovan telefon. Njegova negativna ocena mi nista ne znaci, a njemu neka izleci hirove. Ovakav bezvredni referat ne vredi komentarisati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.