dr.Tomić

Šimanovci

Član od: 15.10.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio nije primio paket Pita me da proverim u bexu kad stize Mora na iznenadni put. A u bexu kazu da je pokusaj dostave bio dva puta I oba dana gospodin odbija da podigne paket. Naravno paket se vraca Placam duplu postarinu Izbegavati ovog clana. . .
Laz sve sam vam objasnio. Sto mislite da je Bex rekao istinu pa zasto ste blokirali. Sram vas bilo vraticu vam ovo kad tada BUDITE SIGURNI.

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

BILO JE DOGOVORENO SVE OKO ZAMENE I DOPLATE KAO I OKO VREMENA VIDJANJA PRETHODNOG DANA. SUTRA DAN SAM OKO 11H POZVAO DA POTVRDIMO ZA 16H DOGOVOR JER SAM OSTALIM REKAO DA JE REZERVISANO A KUPAC ME JE ZAMOLIO DA LG BUDE TITAN VERZIJA A NE BLEK STO JE DODATNO ODUZELO VREME DA BI GA ISPOSTOVAO, MORAO SAM MENJATI KOD PRIJATELJA. .. .. DOBIO SAM SAMO PORUKU DA NESTIZE DANAS, CUCEMO SE U SUBOTU A MOZDA I VIDETI ILI PONEDELJAK. NA MOJE POZIVE NIJE ODGOVARAO KADA SAM GA ZVAO. MISLIM DA JE ODGOVORNOS I NELJUTSKOST OVAKO SE PONASATI. .
Druse nadam se da si sretan kao malo dete sto si dao negativnu ocenu... A moj razlog je jer sam vozac pa sam otisao preko pa nisam mogao da ogovorim na vase pozive. Kao neko ti se najavio a ti satro otisao pa dosao pa uzeo drugi fon pa ti si Ludilo.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio se sa covekom da kupi sat da se ne kraju ne bi ni pojavio niti bilo sta javio. Potpuna neozbiljnost sa strane ovog clana i ne preporucujem saradnju!
Druze ko je tebi potvrdio kupovinu sata`samo smo razgovarali. Znaci cim razgovaras sa nekim to znaci kupovina i negativna ocena, Sram vas bilo Tako da znate ako razgovarate sa ovim racunaj te da ste kupili od njega a da za to ni sami ne znate.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.