Dragan 063 8 34 34 24

Niš

Član od: 25.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Obavezna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija i isporuka odlicna i brza ali u ovom slucaju sam trazio da dobijem dizalicu koja je na slici sa tim oznakama a i u samom naslovu oglasa lijepo pise 2015 do 2019, tezina 1220 kg, trazio sam da prilikom podizanja provjerim da li je paket taj koji sam narucio, receno mi da toliko pozitivnih ocjena sve govori, ja sam u paketu dobio dizalicu za Golfa od 2013 , tezine do 1100 kg . Ne isplati mi se vise cimati, jer zivim u Bosni, pa bih trebao jos dva puta ici u Srbiju da vratim, pa ponovo da odem po paket. ..
Oglas je i dalje aktuelan te se u samom oglasu može videti da se radi o više modela dizalica koje se prodaju za sve tipove pomenutih automobila, pri samo porucivanju nije rečeno za koji auto je dizalica koja se kupuje iako je uredno upitan. Ono što dotični nije pomenuo je to da je dobio nekoriscenu dizalicu (dizalica 2018to godiste. 2013 godina koja se ovde pominje je oznaka da se pomenuta dizalica koristi za Golfa 7 koji se proizvodi od 2013 godine) i ključ koji je izmoljakao na poklon. Ponudjena je zamena dizalice, nije prihvatio, ponudjen je povraćaj i to nije prihvaćeno. Proveru sadržine paketa ne dozvoljavaju kurirske službe, ne ja kao pošiljalac.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Trap

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek rekao da su u super stanju , montiraj i vozi , a stigli mi procureli i truli amortizeri koje mogu da bacim , ispostovao sam dogovo uplatio novac unapred kako je i insistirao , a sve zarad toga da me prevari na brzinu , blokirao me na poruke i ne zeli dalji kontakt i saradnju , meni je zao ali smece ne kupujem , solja amortizera je toliko trula da moze prst da prodje kroz nju !
Hvala lepo za ocenu. Moje ocene govore o mom postenju. Uvek sam otvoren za saradnju i uvek izadjem ljudima u susret ali bezobrazno i nekorektno ponasanje ne tolerisem. Covek je kupio 4 amortizera sa oprugama i pogacama po mizarnoj ceni. Dobio je dva nova zadnja amortizera(posedujem slike kao dokaz) i dva prednja nesto losija ali apsolutno funkcionalna. Oprez pri saradnji sa ovim clanom,za malo novca ocekuje nove delove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.