Dragan 063 876 8794

Beograd | Zemun

Član od: 19.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam 2 sorca. .. Jedan velicine xl i drugi takodje. .. mada mi je receno za obim struka 93 da xl ne moze. .. . dobio sam 2 sorca jedan velicine 2xl a ovaj sto je trebo da bude manji tj. Xl. .. on je veci od ovog sorca 2xl. .. kvalitet sorca je bedan. .. ovo sto sam ja dobio ne bih preporucio nikome. .. .
kao prvo ako je neko skapirao sta ovaj pise ovde onda svaki cast ali cu ja sad pokusati da desifrujem.Kao drugo covek mi je rekao da mu je obim struka 93 i zato sam mu poslao sorc koji bi njemu odgovarao i ako na njemu pise 2xl ali njemu izgleda da nije bitno da li mu odgovara vec da iskljucivo pise XL a za drugi sorc sam mu rekao da ce mu biti veci za par santimetara ali je on ipak insistirao da mu i taj drugi posaljem.Modeli se razlikuju u velicinama zato sto su iz razlicitih serija. To da je kvalitet bedan je klasican primer osvete jednog koji ne zeli da prizna gresku vec sad pokusava da me ukopa ali nema veze,svaki iole upuceni covek zna kakvog su kvaliteta sorcevi marke Clinch u sta su se uverili mnogi sto su od mene kupovali(prodao sam vise od 100 komada) sto moze da se vidi u nekim prethodnim ocenama
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.