Dragan Arsic

Kosovska Mitrovica

Član od: 15.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Lampe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi prodao bater lampu sa nozicem i 5 puta Pitam jel novo, on odgovvara potvrdno. Stiglo mi pakovanje u katastrofa stanju. Kaze prodavac da su iscurele baterije, sto ti je bitna kutija. Izbegavajte ovog clana
Dobio je popust od 700 dinara.Poslao sam mu sve ispravno,plasticna kutija apsolutno ispravna,jedino neka tanka plastika u toj kutiji malo isflekana od kiseline baterija koje su iscurele.Kupite nove patike i bitniji vam je paket od recikliranog kartona,nego li kvalitet patika u njemu.Kupac kakvog treba zaobilaziti u sirokom luku,jer bavim se internet prodajom dugo-ovo je prvi put da neko izmislja da je prevaren.Nicim izazvan-niko ostecen nije,uostalom prodao sam jos 3 takva kompleta-niko nije spomenuo bezvrednu plastiku,jer je logicno bitan kvalitet sadrzaja i ispravnost uredjaja,nego li plastika koju svako po otvaranju baca u smece.Toliko.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.