Dragan Dimitrijevic

Niš

Član od: 03.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Društvene igre

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pustio poruku da mu pošaljem karte. Karte su mu poslate sutradan, nije ih uzeo niti platio, pa mi je pošiljka vraćena. U međuvremenu sam mu slao poruke na kp i na mobilnom telefonu ali ni na jednu od njih nije odgovario a pročitao je. Član za izbegavanje.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za izbegavanje , poslao sam patike koje jos cekam da mi se vrate jer ih doticni clan nije preuzeo. Sacekao sam da prodje par dana da vidim da l' ce se oglasiti, pokusao sam da uspostavim komunikaciju najljubaznije preko sms poruka ali bezuspesno , tako da nezeleci da se neko poput mene zaleti i opece apelujem da se ne saradjuje sa ovom osobom.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovog clana treba ukloniti i zabraniti potpuni pristup sajtu, da mu se onemoguci ponovni ulazak praveci novi profil. Doticni je od mene "kupio" modovanu karticu, kartica je poslata. Zatim se on ne javlja par dana, da bi se javio jedva nekako i rekao da nece preuzeti karticu i da mi se kartica vraca kao i da ce mi poslati 400 din preko post neta za postarinu, koja je na meni da platim jer on nije preuzeo posiljku. Svima zelim iskren savet kao i clan koji ga je takodje ocenio, da ga zaobilaze da mu nista ne kupuju i ne prodaju jer je ocigledno da je doticna osoba shodna da laze i maze narod. Administraciji porucujem da ga uklone sto pre jer ovakvo ponasanje nije ok. Zbog ovakvih kao sto je on vise se ne moze verovati nikom nazalost. Cast izuzecima naravno.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Molim ako ima admin ili neko ko prati ovo da ovog clana smesta obrise i da mu zabrani pristup ovom sajtu. .. Znaci covek je obecao da ce mi poslati modovanu karticu sa sony-em za 4000din. Tu karticu cekam od 18-tog Februara. Dogovorili smo se 18-tog da sam kupio sony sa karticom a on mi stize sa zakasnjenjem kao poslao sam i te fore tek 25-og bez kartice. Zatim sledi prica kako je kao kartica greskom ostala na stolu i nije je cale ubacio u kutiju, pa sledeci put kako nije on slao nego da pozovem njegovog sina i da mi njegov broj ja okrenem on se javi i kaze ne sna srpski samo madjarski i te fore, pa onda je kartica pogresna pa je menjao, pa zatim ide ona prica saljem ti za dva dana, pa sutra i sve tako. .. Karticu ni dan danas nisam dobio i ako je proslo vise od 12 dana. Ako ima neko ko kontrolise ovo zamolio bi ga da zabrani pristup ovom korisniku a kao dokaz imam sve poruke ovde sacuvane! Verujte mi da vam je bolje da zaobidjete ovog clana u sto vecem luku. Koga interesuje kako sam ja porosao slobodno nek me pita pa cu mu proslediti poruke da vidi kako me je vrteo svo ovo vreme!
Au majko,samo cu ti reci svaka cast

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dux je maksimalno iznosen i ispran! !!
Duks je potpuno nov,ni jednom obucen . Strasno kakvih ljudi ima ovde,odma da covek negativnu,ni da se javi da trazi zamenu,odma negativna plus bez ikakvog razloga

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena zato sto u opisu trenerke pise da je nova i bez tragova koriscenja a ustvari ni prosla pored nove nego cela isflekana i iznosena. Clan za IZBEGAVANJE. ..
Joj druze budi realan malo,sasvim si nerealno dao ocene,ostavi mi broj da te nazovem da vidim u cemu je problem,ne mozes me ubediti da li je noseno kad ja znam da nije,kakvu flesku si naso molim te mi pisi,trenerke su stajale mnogo dugo . Kazes fleka ? zar pravis ovoliku dramu zbog jedne fleke koja ce ocisti lagano,molim te me kontaktiraj,trenerke si prakticno dzabe dobio garantujem da su nenosene,samo me kontkatiraj molim te da vidim u cemu je problem,moguc je povracaj,ne radi se to tako druze,nisi mi se ni javio da popricamo a vec si dao negativnu ocenu,ne razumem te
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.