Dragan Đorđević

Vladičin Han

Član od: 21.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je zvucnike sa forom da maske ne mogu da se skinu, naravno skidaju se perfektno kada su stigle. U jednom zvucniku je Bas drajver bio umesto Vifa neki dronjavi za pocepanim vesanjem od 40 W umesto 70 i otporom od 8 oma umesto 4. Mozete zamisliti kako to svira odvratno. Jos me je ocenio pozitivno pre slanja zvucnika. Bezite od ovog i nista ne kupujte.
10 dana nisam imao pristup internrtu. KP tim me ljubazno odblokirao za odgovor: Sve što sam u prepisci sa Zoranom izneo stoji. Mogu da verujem da nije zadovoljan, ali o prevari nema govora. I dalje tvrdim da se zvučnici odlično čuju i za više novca, a kamoli 30e. Maske su pokušali da skinu nekoliko ljudi normalnom silom i svi odustali, a imam ih na desetine... Ne znam šta ima ispod jer mi to nije presudno. SVE SAM TO NAVEO, spustio cenu i poslao. Ne znam kako su otvoreni i žao mi je ako ima nepravilnosti. Postojao je predlog da vratim 10e, što ne bi bio problem, ali nisam pozvan na mobilni jer sam dotičnog Zorana obavestio da ću biti odsutan. Trebali smo bar jednom da se čujemo, a dao sam mu odličnu ocenu. Poklopile su se loše okolnosti, i mislim da nisam zaslužio ocenu za prevaru. Toliko.

Audio > MP3 i MP4 plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet prodaje Creative Zen Micro Photo 8 GB neispravan, što nije navedeno u opisu predmeta u oglasu. Na navedenom mp3 player-u ne radi pozadinsko osvetljenje displeja, što ozbiljno narušava funkcionalnost playera jer na dnevnom svetlu je skoro neupotrebljiv. Prilikom kontakta sa prodavcem njegovo objašnjenje je to da je on mislio da to tako treba da bude. .. Objašnjenje sve govori.
Plejer ispravan u svim funkcijama i perfektno očuvan sa dobrom baterijom, a pozadinsko osvetlenje postoji, istina slabijeg kontrasta, i prihvatam krivicu što nisam znao da treba da bude jače izraženo (verujem kupcu). Nikada ga nisam koristio, moja deca su ga do pre par godina koristili i uvek je takav bio. Nije bilo sa predumišljajem, izvinio sam se, a cena je minimizirana u startu (1500 din) tako da povraćaj nema neki smisao. I loša ocena je za ljude...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.