Dragan Djuka

Jagodina

Član od: 07.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Akustične Klasične

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje negativno iskustvo. Prodavac moj sugrađanin, opisao gitaru kao ispravnu, vrat prav, tragovi bez risova. Inače i sam je muzičar. Naveo je tragove korišćenja u vidu ogrebotina što ne utiče na funkcionalnost. Vanredno stanje, požurio da odem da preuzmem ispred njegove kuće, vizelno gitara deluje ok, ogrebotine mi ne predsavljaju problem. Uzeo platio, čovek se plaši virusa zamaskirao se, nisam ni sumljao da je loše opisao gitaru. Odneo gitaru kući, probao da naštimujem i da probam svirku, kad vidim da su žice previše udaljene od vrata. Pogledam detaljnije, uzmem šubler izmerim i vidim da je vrat zapravo kriv. Javim se odmah gospodinu Draganu koji odmah odbije vraćanje . Kaže on svira bas gitaru nije video da je vrat kriv. Mislim muzičar, a ne poznaje opremu koja mu novac donosi. Kaže mi da sastružem kobilicu ako je vrat kriv da bi mogao da sviram. Ne prihvata vraćanje , kaže što nisam proveravao kad sam prezeo. Sa jedne strane je u pravu, ne treba svima verovati, bolje je odmah proveriti, sa druge strane neka se potencijalni kupci bolje raspitaju o opremi koju kupuju i nek razmisle da li će da rizikuju da prođu kao ja. Moje pozitivne ocene govore kakav sam ja čovek pre svega, a pošto je ovo Draganova druga negativna, očigledno govori koliko poverenje treba dati ovom članu.
Očiti primer čoveka koji pokušava lažima da opovrgne činjenice a to su- da je ovaj korisnik LIČNO preuzeo instrument,što znači imao je priliku da na licu mesta proveri sve što je za njega bilo važno,izgled kvalitet,da li mu odgovara odnos cene i kvaliteta,da bez ikakve moje sugestije donese na miru odluku da li će da uzme ili ne.Sve je pregledao ,platio i otišao bez ijedne sugestije.Kasnije kada se predomislio, verovatno jer je na oglasima našao nešto jevtinije i povoljnije za njega, pokušao da proba da mi gitaru vrati,što sam odbio jer sam i na mojim oglasima jasno naglasio da po isporuci ne primam nikakve reklamacije. Posle dva dana od kupovine on odlučuje da me negativno oceni što je nepošrenoOvo je presedan da čovek koji je lično preuzeo instrument probao i video sve,daje prodavcu negativnu ocenu pa molim supervizore da provere našu komunikaciju na KP i poništi ovu stvarno nelogičnu odluku ovog člana.Napominjem da sam na njegov zahtev korigivao cenu za 1200 dinara,a po kupovini on šalje poruku da mu kompezujem još cenu i vratim deo novca što ja normalno nisam prihvatio.

Muzika i instrumenti > Tamburaški instrumenti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

čovek mi je poslao polomljenu tamburu, sa dve naprsline a prodavao je kao besprekornu. kad sam ga zvao da reklamiram tražio mi je da pošaljem nazad instrument da mi vrati novac ali da ja platim poštarinu. kad nisam pristao na to napsovao me telefonom i izvređao kao niko u mom životu. Čovek je agresivan, nepouzdan i nikako nemojte sa njim trgovati
Cutao sam ali ne mogu a da ne dam komentar na lazi ovog ....Na oglasu su bile 2 tambure E bas prim sa po 4 slika i podebelom biografijom.Pomenuti je trazio da mu posaljem jeftiniju koja je bila u sasvim dobrom stanju cak sam na njegovu molbu spusti i cenuJasno sam naveo da su tambure stare preko 30god i da nisu koristene naprslina koje on pominje je linija gde su fper ploce sastavljene i koja se od starosti neprimetno rasirila sto se jasno videlo i na slikama,ponudio sam i da mu vratim novac.LAZOV
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.