Dragan&Ivana

Kuršumlija

Član od: 10.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | CRT televizori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket je na adresi otvaran, oštećen, tvrdi da je oštećen u transportu iako je u kurirskoj službi sve provereno i potvrdjeno da nije. Nepoštovanje pravila preuzimanja posiljke. Sramota kako se ljudi kompromituju za mali novac! !!
Kao prvo u oglasu je bas potencirano na tome da nema spoljnjih ostecenja,a ostecenja je bilo i to bas vidljivog,nerazumem zasto spominjete nesto i tvrdite da nema ostecenja a onda kada smo vas pozvali i pitali rekli ste kao pa da televizor je bio ostecen jos pre,drugo televizor je isproban bas zato sto ste precutali to ostecenje,a onda se ispostavilo da vratanca od dvd-a ne rade kako treba(ne mogu da se otvore),i da tv uopste ne radi kako bi trebalo,da slika treperi...I sta je onda trebalo da se kupi tv koji NE radi,NE odgovara opisu...Zao mi je ali NE ! ! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.