Dragan Jovanovic

Beograd

Član od: 12.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sega | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije igrica koja je stajala u opisu, pa čak ni za tu konzolu, zamenjena je štampana ploča. Nije moguć nikakav dogovor bez obzira na konkretne dokaze, apsolutno ne pouzdana osoba za trgovinu.
PAŽNJA: PRE  SVEGA, DOBRO PROČITAJTE OPIS PRODAJNOG PREDMETA. Ukoliko pri prispeću roba ne odgovara opisu mi vam vraćamo novac i snosimo troškove povraćaja robe! ____________________________________________________ Opis prodajnog predmeta:   Naslov igre:   Boogerman Cena: 1000,00rsd Igra nije original, kopija je, ketridž je za Sega Mega 2  konzolu. Prodaje se bez kutije. Pinovi  su odlični. Sve se vidi na slikama. Lepo je pisalo sve u opisu. To sto je proslo 48h od preuzimanja do javljanja o problemu daje dodatno na sumnju da je covek sam mogao da zameni plocicu i da javi da je nesto drugo unutra. Svakako je lepo sve pisalo u opisu. Gospodin je samo ostavio podatke i narucio igru, nasta mu je i isporucena kako je trazio. Pre kupovine procitajte opis. Nemojte biti ovakvi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.