Dragan NS tehnika Veternik

Veternik

Član od: 11.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pekaric je stigla 10.04. otvaram je, deo polomljen i fali jedna nogica . Prodavac ne sarađuje, vredja, psuje, salje me u postu. Reklamacija odbijena, jer u kutiji nema nogice niti polomljenog dela pekare i nije naglaseno da je lomljivo. Kuci ipak da je isprobam tako klimavu ne radi displej niti jedna mutilica, samo radi grejac . Prodavac ne odgovara na pozive. Posedujem fotografije prevare. Molim Vas objavite objavu da jos ne bude ovko ostecenih kupaca za 9200 dinara.
Povodom negativne ocene za Pekaru iznosim sledeće: Pekaru je preuzela 10.4. u 12h. U 9h zvala je da kaže da je očekivala da cena dostave bude 150din. (za paket od 8 kg). U 12.30h javila je da pekara radi, ali je nestabilna jer nedostaje jedna nogica. Tražila je da joj vratim 3900din. za popravku nogice. Ponudio sam joj zamenu, ali je zahtevala da to bude isključivo SEVERIN. Tražio sam da sačeka do 10 dana, jer ja ne držim prodavnicu već moram da naručim iz inostranstva. Odgovorila je da ona ne može da čeka. Pekara prvo greje 20 minuta, pa tek onda meša testo, što pobija tvrdnju članice Jelene da je pekara neispravna. Cena pekare je bila 7800 din. a ne 9200 kako nestinito tvrdi članica.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je lako ugovoreno. Tastatura je brzo stigla, odlično upakovana, ali potpuno „mrtva“ i krckala je pod rukom što nije tipično za taj model a imam ih nekoliko. Video sam da se serijski broj tastature razliku je od onog koji je na fotografijama oglasa. Pošto to nije bio jedini primerak koji nudi mislio da je posredi omaška. (u vreme dok dajem ocenu oglas još uvek nije skinut). Požurio sam da ga kontaktiram jer sam video da je nekim članovima zamerio što su dugo čekali na reklamaciju. Sačekao sam na odgovor jedan dan pa poslao još jednu poruku u kojoj ga obaveštavam da ću sačekati još par dana pre nego što dam negativnu ocenu jer se nadam da je posredi nesporazum. Dobio sam odgovor da njegov tim isprobava svaki uređaj pre slanja i da sam tastaturu uništio ja jer je usled naglog prelaska iz hladnog u toplo došlo do „kompenzacije“ (ne kondenzacije). Napisao je i da ga „uporno vređam“ i razlog tome našao u „mom profilu ličnoosti“ . .. Nerado dajem negativnu. Razlog nije toliko u neispravnoj tastaturi (dešava se da se i u transportu ošteti) već zbog načina na koji je reagovao kada sam pokušao da ga kontaktiram da nađemo rešenje.
Povodom dodeljivanja negativne ocene od strane člana za predmet Logitech diNovo EDGE Tastatura iznosim sledeće nepobitne činjenice:  Predmetnu tastaturu član Boban je preuzeo 13.01.2023. godine u 10.00h. Može se videti na sajtu Pošte: PX503768348RS.  Član Boban je poslao KP poruku 18 minuta ranije (09:52) da je tastatura, koju nije ni preuzeo, mrtva i da “krcka” kad se savija!!! Verovatno poseduje vremeplov. Ovakav vid isključivosti od strane ovakvih članova, koji je unapred proglasio neispravnom tastaturu, ne ostavlja mogućnost sopstvene greške. Očigledno je da je tastatura uneta smrznuta (izložena 10 časova na -10 stepeni C), odmah uključena.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzet a4tech x7 sa osetecenim senzorom i zamenjen sledeci dan uz doplatu za Logitech g5 (plavi). Takodje na g5 senzor ne radi kako treba, unisteni glajderi koji bukvalno seku podlogu (u opisu "ocuvan bez ostecenja") i objasnjenjem "sin je gamer, on je testirao mis". Apsulutno nestrucna osoba. ..
Povodom neistinitog iskaza i dodeljivanja negativne ocene od strane druga člana Dejana Nađ iz Kaća za predmet miš A4Tech X7 X-750BK, svi članovi mogu sami da zaključe na osnovu sledećih činjenica: • Predmetnog gejmerskog miša drug član Dejan Nađ je lično preuzeo i pri tome je kupio za 1000 din umesto za 1200din. • Član Dejan Nađ iz Kaća nije bio zadovoljan sa radom kursora i tražio je zamenu, što sam ja i prihvatio. • Ponovo je član Dejan Nađ lično preuzeo miša G5 koji je kupio za 2000din (prodajna cena je bila 2200din). • Ponovo član Dejan Nađ iz Kaća nije bio zadovoljan sa radom kursora, jer se isto i ovaj miš manifestovao i tražio je povrat novca, što sam ja i prihvatio. • Međutim, odustao je od dogovora o povratu novca, navodno jer mu auto previše troši, iako je u oba slučaja dobio nižu cenu da pokrije troškove dolaska. • Iako je zadržao predmetnog “neispravnog” gejmerskog miša, što nije naveo u obrazloženju negativne ocene, drug član Dejan Nađ iz Kaća mi dodeljuje negativnu ocenu, iako sam mu izlazio u susret a on je prekršio dogovor, bez prihvatljivog razloga. • Stručnost druga člana Dejana Nađ iz Kaća ne bih da komentarišem, ali je očigledno da ima problem sa hardwer-om i softver-om. Molim druga člana Dejana Nađa iz Kaća i njemu slične da zaobiđu moje oglase, obzirom da sve meritorne dokaze o ispravnosti predmeta koje prodajem dokumentujem. Obzirom da se radi o elektronskoj uglavnom polovnoj robi, lično ne odobravam ovakav vid isključivosti i nekooperativnosti od strane ovakvih članova, kojima nije mesto na ovakvom sajtu.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mis ima double click na levom tasteru, srednjem tasteru. Senzor kada se prevuce mis sa jedne na drugu stranu ne registruje i zapuca, takodje i klikne(levi klik) Sve u svemu ok, za tu cenu ne mozes ocekivati nista bolje, medjutim je prodavac svakako mogao da napise to u oglasu, jer onda mis sigurno ne bih kupio
Povodom dodeljivanja negativne ocene od strane druga člana Krstić Nemanja za predmet ZOWIe EC1 BLACK Optical Pro Gaming Miš svi članovi mogu sami da zaključe na osnovu sledećih činjenica:  Predmetnog gejmerskog miša drug član Krstić Nemanja je preuzeo 22.11.2021.godine.  Nikakve primedbe nije imao na ispravnost miša.  Posle 4800 minuta korišćenja predmetnog gejmerskog miša, drug član Krstić Nemanja mi dodeljuje negativnu ocenu, sa izgovorom da je neispravan miš, bez prethodne ikakve najave i želje da me kontaktira i rešimo problem; Sigurno bi dobio zamenu miša.  Drug Krstić Nemanja Član nije želeo da me odmah po upotrebi predmetnog miša obavesti o problemu, iz samo njemu poznatih razloga. Pretpostavljam da je to tip ličnosti koji jedva čeka da nekome dodeli negativnu ocenu  Ja i sam kupujem elektronsku polovnu robu i uvek sam kontaktirao prodavce i ruspeđno rešavali probleme na obostrano zadovoljstvo. Molim druga člana Krstić Nemanju i njemu slične da zaobiđu moje oglase, obzirom da sve relevantne dokaze o ispravnosti predmeta koje prodajem dokumentujem. Obzirom da se radi o elektronskoj uglavnom polovnoj robi, lično ne odobravam ovakav vid isključivosti i nekooperativnosti od strane ovakvih članova, kojima nije mesto na ovakvom sajtu.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mi je neispravan mis, nije neki novac ali mi je bio neophodan bas taj mis, budite pazljivi prilikom saradnje sa ovim clanom
Pokušavam da shvatim koji su to unutrašnji rigidni motivi Gospodina Dušana Člana ove naše velike grupe bili presudni da mi dodeli negativnu ocenu. Činjenice:  predmet sam poslao 20.08.2018.godine;  Gospodin Dušan Član me obaveštava 23.08.2018.godine da predmet još nije dobio, pri čemu sam mu objasnio da mora da kontaktira kurirsku službu, jer sam ja tada bio u inostranstvu;  24.08.2018.godine dana mi je uplaćen novac, što znači da je predmet isporučen sa tri dana zakašnjenja. Uložio sam protest kurirskoj službi – bez njihovog odgovora;  Posle 15 dana korišćenja miša, Gospodin Dušan Član mi dodeljuje negativnu ocenu, sa izgovorom da mu je poslat neispravan miš, bez ikakve želje da prethodno rešimo eventualan problem;  Gospodin Dušan Član nije želeo da me obavesti o problemu, iz samo njemu poznatih razloga.  Miš je bio na akcijskoj ceni toliko mizernoj, da samo kabl ima vrednost po kojoj sam ga prodavao. Pozivam Gospodina Dušana Člana da oglasi prodaju miša u roku od tri dana, čime će dokazati da je miš stvarno neispravan, i objašnjenje kada je shvatio da je miš neispravan zašto me odmah nije kontaktirao i koje paranormalne veštine poseduje Gospodin Dušan Član kada je koristio neispravnog miša punih 15 dana. Svu relevantnu dokumentaciju o ispravnosti predmetnog miša posedujem. Svako ima ili će imati Gospodina Dušana Člana kao kupca, pa verovatno će ga imati i sam on jer je on prodavac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.