Dragan Pantic

Paraćin

Član od: 06.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Odeća i obuća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovakvim manipulatorima treba zabraniti oglasavanje Poslao je namerno i svesno prsluk manje. velicine jer nema moju koja. je eksplicitno objasnjena prodavcu i trazena bas za taj model Njegov pokusaj objasnjenja je neuspesan kao i njegov sibicarski odnos prema musterijama Ne zelim da vracam prsluk Jesnostavno je. .. ne pravi se da imas robu ako nemas. .. manipulaciju ostavi ako mislis da se bavis ovim poslom Besplatan savet Hvala na saradnji Nikad vise

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Krzno koje je meni stiglo bilo je puno sljaka I lose ocisceno od brabonjaka. Koje sam Inace kupila za poklon. Na moju reklamaciju prodavac mi je rekao da su njegova sva krzna takva I da ako hocu bolji kvalitet porucim u dermi. Ne preporucujem saradnju. Nazalost puno je ***.
Postovani hvala vam sto ste nam ukazali poverenje i kupovali od nas,zao nam je sto ste uskraceni za adekvatan poklon.Reklamacije uvazavamo i vracamo novac kao sto je i vama ponudjeno,prihvatamo kritiku i na nama je da unapredimo kvalitet i poboljsamo poslovanje u narednom periodu..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.