Dragan Pejkic-Maxi

Kladovo

Član od: 07.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuo sam se sa gospodinom u vezi bazena, rekao je da ima dve-tri rupice malo deblje igle i da je u to siguran 100%, culi smo se opet kasnije da bi mi to potvrdio jer sam se odlucio da bazen kupim, kada je bazen stigao za dve rupice je bio iskren, dok je jedna rupa bila veca od 2cm, pitao sam ga sta da radimo sada, a on nije bio ni za kakvu saranju, rekao je da je bazen tesko rasiriti i da nije ni proveravao. Nekorektan u potpunosti, bazen mogu da bacim kao i novac koji sam mu posalo.
gospodin je kupio ogroman bazen koji kosta 25.000din. za 5000 din. sa opisom da ima 3 male rupice. posle 3 nedelje se javlja da bazen ima rupu 2x1cm. i daje negativnu ocenu. nije trazio da mi bazen vrati.bitno da je dao negativnu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.