Dragan - Quattro Design

Niš

Član od: 06.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Apple desktop

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem saradnju, računar stigao neispravan, otvaran, prodavac nespreman za bilo kakvu vrstu dogovora. Odbija da uvaži bilo kakvu reklamaciju.
Meni je savest savršeno čista. Računar savršeno funkcionisao pre pakovanja (skidani lični podaci). Pakovanje relativno dobro, priložene slike, što je potvrdio kupac. "Neće da se upali". Šta se dešavalo u transportu to niko od nas ne može da zna. Reklamacija? Zar na polovno ima toga? Tražio 30€ da kupi drugi i prepakuje? Sad mi je krivo što sam moj lični računar prodao na ovaj način, slanjem. OD SADA SAMO LIČNO PREUZIMANJE Uostalom, dok nije krenula pandemija, imao sam kanal za polovne laptopove, sva prodaja bila preporukom, niko se nikad nije požalio, tako da ova ocena mi je manje bitna, ponavljam krivo mi je što je super računar sad neispravan, ne mojom krivicom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.