Dragan R

Šabac

Član od: 31.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam bas binove od koje vise sw cuje galama mreze unapred nego sam bas zvuk. .. covek je lepio lepkom sundjer i mrezu od napred, dogovorili smo se juce lepo da mu vratim nazad, a danas ja zovem kuriru da uzima, ali Dragana ne mozemo da dobijemo. .. covek me blokirao svuda, od KP, pa Viber, pa blokirao poziv i sms, izbegavajuci dogovoru. .. naravno da ide negativna za takvi ljudi

Muzika i instrumenti > Klavijature | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od doticnog ram memoriju za koju je naveo da je za m3, medjutim na m3 ta memorija ne radi i ne prepoznaje je. Ljubazno sam zamolio prodavca da mu vratim memoriju i platim sve troskove jer ne radi i dogovorili smo se da mu posaljem, kada sam ga zvao za adresu ne javlja se, na poruke ne odgovara. Sitne su to pare prijatelju, nema veze. .. Izbegavati saradnju sa ovim clanom "Ranke"
memorija je originalna ,oznake EXB-M3-128MB kupac je hteo da mu vratim novac,jer mu nije odgovarala(tako je rekao) ,a meni jos nisu bile stigle pare od njega, kuriske službe su kasnile ,donele su mi pare tek posle 5 dana.u medjuvremenu sam otišao u inostranstvo poslovno na 2 meseca(mogu da dokazem sa pečatima iz pasoša da nisam bio u Srbiji tada).takodje kupac je bio upoznat jer sam mu rekao da neću biti u srbiji,ali je insistirao da mu posaljem memoriju,pred moj odlazak..šta se dalje dešavalo,neznam nisam bio u prilici da pratim poruke na KP ,kao ni na telefon,jer sam bio na drugom Švajcarskom broju.Eto to je priča oko ove moje negativne ocene. Ja kupca nisam ocenio ,jer nisam od tih koji daju negativne ocene,sa bilo kojim razlogom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.