dragan randjelovic

Beograd | Novi Bg.

Član od: 13.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Auto-moto > Moto servis

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi preda bateriju iz servisa sa naznakom da je spasio i mene i nju i da za to što je uradio treba ogromno znanje "fizike i hemije" i da će baterija raditi možda i 2-3 godine. Dođem kući bateriju stavim na punjač i isti simptomi kao kada sam je doneo u servis tj neće da se puni. Ispostavlja se da čovek uopšte nije testirao ni bateriju ni ćelije već je samo dopunio blagim naponom i to je sve. Ne preporučujem gospodina za popravke baterija koje nisu kineske proizvodnje zbog složenosti sistema, na kraju krajeva sam kaže da nema vremena da se bavi komplikovanijim baterijama, samo bih voleo da je to rekao na početku.
Ne zalim da ulazim u dalju raspravu,samo kazem da je doticna persona iznela gomilu lazi i neistina!Blage veze nema on sa zzivotom!Niti zna sta je sve kazao!A ja imam stotiinu zadovoljnnih musterija u proteklih pet godina koji mogu da demantuju nezadovoljnu musteriju!Niko njemu nije obecao da ce u zamenu za njeggovu staru bateriju dati novu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.