Dragan Stojkovic

Novi Sad

Član od: 22.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo zamenu telefona trebao sam da mu pošaljem svoj Huawei p20 lite a on je ponudio Samsung A9 dogovor je bio zamena sa mojom doplatom u iznosu od 40€ na šta je isti pristao svoj telefon sam opisao u stanju u kakvom je bio i ništa nisam izostavio rekao je da pošaljemo telefone istovremeno na šta sam pristao dana 17.12.2019 sam poslao telefon za šta imam i dokaz a to je POTVRDA O PRIJEMU POŠILJKE sa brojem pošiljke istu sam slikao i poslao mu kao dokaz da sam poslao paket pritom je tražio i da mu pošaljem i sliku svoje lične karte zbog njegove sigurnosti dogovor je bio da pošaljemo telefone a 40€ koje sam trebao da mu pošaljem 20.12.2019 jer sam tada trebao sa primim platu na po ta je rekao da nema problema kada sam ga nakon nekoliko dana pozvao i pitao da li je dobio telefon odgovorio je da jeste ali da telefon ne odgovara onom o čemu smo razgovarali navodno je postojala neka fleka žuta na ekranu i da doplata mora biti veća ja sam mu objasnio da tu fleku nisam primetio i da toga nije bilo kod mene nakon njegovog ubeđivanja o navodnoj fleci rekao sam mu da telefon istim putem vrati nazad naravno o mom trošku na šta je pristao i rekao da takav telefon nemože da primi i šalje ga nazad o mom trošku rekao sam mu da je u redu samo neka pošalje telefon nazad sutradan kad sam ga pozvao da pitam da li je poslao telefon naravno broj nije bio dostupan i nije do dan danas za isti razgovor o vraćanju telefona na koji je on pristao imam snimka tog našeg razgovora kada sam ga pozvao na drugi broj sa koga smo isto kontaktirali i rekao o čemu se radi rekao je pogrešan broj i spustio slušalicu protiv ovog člana koji je inače blokiran i od strane administratora podneću i krivičnu prijavu Molim Administratore da ubuduće ovakvim članovima ne dozvole da zloupotrebljavaju sajt Hvala unapred NAJVEĆA MOGUĆA NEGATIVNA OCENA ZA OVOG ČLANA I ZAOBILAZITI U NAJŠIREM MOGUĆEM LUKU. .. .. .

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan mi je poslao slusalice koje ne odgovarju opisu. Trebalo je da budu Iphone slusalice, a dobio sam losu kinesku kopiju, koje po njegovim recima prodaje po 400 din. Meni je naplaceno 1000 din po komadu (2seta), komunikacija je bila jako duga i sve vreme je izbegavao da posalje ono sto je oglaseno, prvo je bila greska, aonda je oglas obrisan a mene je blokirao. IZBEGAVATI OVOG PRODAVCA, NIJE KOREKTAN, NE ZELI DA MU VRATIM SLUSALICE KOJE NE ODGOVARAJU. UKRATKO.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je IPhone 7 kom NE RADI WI FI. Blokirao me je na kp i blokirao mi je broj telefona. Ne preporučujem saradnju.
Sa covekom smo se nasli i doneo je njegov A9 Samsung ,koji u oglasu pise malo izgrebana ledja telefona,a telefonu i displej i ledja unistena od ogrebotina!!Posto smo putovali skoro 90 km iz okoline Novog Sada,rekaosam mu da mi doplati 50€ ,rekao je da nema novaca,i da moze manje da doplati,pristao sam jer me put tamo nazad kostao,jer sam sa porodicom dosao,jer sam telefon namenio suprugi.Sve u svemu,pregledao je telefon,ispred njega sam obrisao icloud,i to tako da sam podelio hotspot sto se zna naravno ide preko wi-fi -a tako da ne moze da kaze da nesto ne radi na njemu jer je sam sve pogledao. Zamolio bih administratore da mi uklone ovu negativnu jer je covek preprodavac i verovatno ne moze da ga proda za koliko je zamislio ,i sad izmislja! Unapred zahvalan administratorima
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.