Dragan Stojkovic

Beograd | Palilula

Član od: 23.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

cizme nisu kozne vec imitacija koze, pritom su odsivene, djon isto ostecen, na oglasu pisalo bez ostecenja kad sam pitala potvrdila je. .nisam nikako zadovoljna, ne preporucujem saradnju. .
Ja takode kupila ove cizme preko kupujem prodajem ali bili su meni mali i ja odmah stavila na prodaju. Verovatno sam morala sve pazlivo pregledati ali nisam ne mislila na prevaru. Nisam ne videla bilo koje ostecenja. Izgledali su vrlo lepo i sladko. Meni stvarno veoma zao da tako ispalo.

Uređenje kuće > Razne kućne stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena za clana, kaze da je koristila jednom nargilu, medjutim nargila je bila zapusena, itd, stigla je ostecena, nije kao sto je ona opisala. Pazite se ovog clana. IZBRGAVAJTE KUPOVATI OD NJE! !! !! !
Dogovorili smo se da razmenjamo moju narghilu (vrednost 4900 dinara plus ugalj od kokosa i tri vrste duvana u poklon sta vredi jos 2200 dinara. Ukupno 7100 dinara) na njejnu trenerku (vrednost 2500 din.). I zamolila je da ja moram da salem prva, sto sam i uradila. Dodila sam trenerku manji velicini . Pristala je da se promeni. Ali ona je tako raspoređila da sam platila i njejnu poshtarinu i moju. I opet sam dobila trenerku malu. Dimenzije ne odgovaraju. A kad sam rekla da ću otići u policiju, ona je počela da izmisli da nargila je bila zapusena, itd. I sada ja prvi put cujem da nargila stigla je ostecena. Ova zena laze na svakom koraku. Prvi put sam srela toliko veliko nepostovanje na ovom sajtu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.