Dragan Zivkovic

Požarevac

Član od: 22.11.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Retko dajem negativne ocene, ali sada sam primoran , doneo mi je plocu tvrdeći da je 100 % ispravna, pošto nisam mogao odmah da je probam bio sam na putu, nije hteo ni da čuje da vrati novac, vlasnik je dobio slike neispravne njegove ploce! Tako da ide negativna ocena
Cista laz i prevara posle 7 dana nedelju dana kaze da je neispravna i to mi je priznao reklamacije po prodavnicama i svuda primaju se u toku jednog dana proslo je nedelju dana i kolega reklamira.Ovde sam prodao kolko ploca i niko nije reklamirao,ni za dan.Kako je moguce da mu je dozvoljeno da pise lazi posle nedelju dama kada je izgoreo nestrucnim radom.Dabogda kako laze a to se vidi posle nedelju dana mevalja neimao ni sveta ni leka on vozi najnobijeg audija a ja biciklu pa se vidi i po tome kako je neposten.Da posle nedelju dana reklamira i pise neistine preselo mu dabogda i iso pesice .

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigao monitor od 21 inch umesto dogovorenog od 23, prilikom prikljucivanja izbio osigurac, nestalo struje u pola kuce. U oglasu navedeno da je ispravan.
Govori neistinu ,monitor je skoro nov slikao sam rad i ispravnost i vide se slike .Cak sam poslao gratis kabal za rpg .Kako gvoro pravi tako mu bilo zdravo .

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cuo se sa gospodinom, reko dolazim po monitor kaze dodji sve ok. Kada sam dosao 40km u oba pravca pa znas taj je neispravan imam ovaj od 17 inca on radi. Molim admine da uklone ovakve sa ovog sajta. Naravno odmah me je blokirao da mu ne bi dao negativnu ocenu.
Govori neistinu ,nisam hteo da dam monitor koji je u medjuvremenu nije redio ja ne prodajem neispravne stvari .Nisam ga zvao da dodje kuci i do Kostilca i Lucice oba pravca 20km.

Alati i oruđa > Električne bušilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu je pisalo da busilici samo fali baterija, ali busilica je dosla sa pregorenim motorom i zardjalim diodama time ne upotrebljiva.
Kupac mi je psovao majku u poruci . Busilica se videla na slici da nema bateriju .Kupac ne govori istinu prodao sam za dzabe busilicu 500 dinara zvao me telefonom i trazio za delove da ima istu.Da mi je rekao i zva ja bi mu poklonio jos jednu bez novca. Medjutim u poruci mi je psovao majku ,majka mi nije ziva duboko me uvredio .Nisam mu nista odgovorio na tu poruku.Kupac je uclanjen ovog meseca nov je i ne postuje kodeks ponasanja i saradnje .POSTO MI JE PSOVAO MAJKU ,Trazim da ga iskljucite iz kupujem prodajem .Ovo je velika i duboka uvreda za mene .Do sada mu nista nisam odgovorio posle toga .Trazim od vas da preduzmete mere da ga nisam blokirao nastavio bi sa vredjanjem i provokacojom.

Audio > Kasetni dekovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako , prvi put dajem nekome negativnu, na ovom sajtu sam skoro od osnivanja, al eto moram, covek mi proda pojacalo , kao neispravno , ima neki brum , ok , pojacalo stiglo fali donji poklopac , iz njega vire zice, potenciometar polomljen, ok ima brum , kupujem ga takvog , ali ne bez poklopca , rasturenog i polomljenog, u opisu nije tako stajalo, da je rekao ne bih ni kupio, normalno, drugo deck je ispravan tako tvrdi , normalno deck ne radi , ajd sto su gumice otisle, nego je i elektronika crkla, pikovi zakucali, moze da se baci, bojim se da i 20 lampi koje sam uzeo su za bacanje, ali jos nisu probane, verovatno ce i one u kantu, bacih 4800 din, hvala mu,
Ne slazem se ne pise istinu hvala mu i zelim mu srecnu novu godinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.