Dragan

Jagodina

Član od: 21.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako losa saradnja, clan kp Dragan koji je licno gde smo se nasli u Jagodinu rekao baterija dobra, pre toga sam pitao da li ekran treperi on je rekao ne nikad, kad sam dosao kod kuce i uvece sam video da mi ekran hoce treperi ja mu se javljam on me vredja, sto je jako bezobrazno s njegove strane, svi dokazi imam mogu da posaljem kome god treba da ekran treperi i da je baterija jako losa koja ne drzi ni 3h, dok je on meni rekao od ujutru pa do 17h 30% Sto je velika laz. .Pitao sa mda dodjem licno kod njega on je rekao ne ne moras da se cimas ja cu da dodjem do grada. .Toliko od mene obratite paznju na ovog clana. .
Decko je jako prepreden, vodite racuna u buduce ako saradjujete sa njim, preuzima tel licno, licno ga sam predamnom vraca na fabricka podesavanja, resetuje, obrce okrece, isprobava kamere . Skoro 20 min ga testira, zadovoljno vadi novac i placa... nema ga dva dana i odjednom mu tel ne valja, te slabo drzi bat, te treperi i navodno mi trazi povracaj odredjenog dela novca za zamenu nove baterije i promenu ekrana, o svemu admini mogu da se uvere u nasim razmenjenim porukama! Danas slucajno pregledavam oglase, i vidim svoj bivsi tel gde ga je mangup opisao bas doslovno onakav kakav i jeste BEZ MANA, pogledajte mu oglas i videcete u opisu... toliko od mene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.