Dragan

Titel

Član od: 23.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene ali ovaj clan me naveo na to. Kupio sam telefon za koji je naveo da je sve super i da je ocuvanost 10od10. Ocuvan fizicki jeste, sto se tice baterije ona je losa. Kontaktirao sam prodavca ali on tvrdi da je baterija dobra i da moze izdrzati citav dan nezahtjevnim korisnicima. Ja sam bas taj korisnik ali baterija do podne ili malo vise i isprazni se. Drugo zadnja kamera nema kvalitet ni prici za ovaj model, sta je sta je sa njom ne znam. Zamolio sam ga da mi bar prizna bateriju da zamenim ili vratim uredjaj nazad ali on tvrdi da je sve ok sto naravno nije tacno. Zao mi je ali ocenjujem ga negativno jer nece da prihvati svoju gresku i ispravi je koliko je moguce.
Evo ovako,navedeni predmet je 100% ispravan,sto ukljucuje i kameru i bateriju,sve,telefon je cuvam BUKVALNO kao beba,baterija je sa normalnim koriscenjem drzala ceo dan (pozivi,pokure,net) ostajalo bi oko 40% do kraja dana,ali ipak smo mi balkanci pa da uobicajeno je da uvek ima nezadovoljnih (hejtera,sto se kaze)... tako da ne zelim dalje da se "pravdam" jer znam sta sam prodao i u kakvom stanju,uostalom moje ocene govore o tome... U slucaju da neko bas zeli dokaze imam i prepisku sa clanom,slike telefona,slike slikane telefonom,videa,tako da neka se javi...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.