dragan

Bor

Član od: 15.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gramofon nije odgovarao opisu, ne ispravan je. Iako je prodavac tvrdio da je sve u redu sa istim.
Dogovor je bio da se vrati u subotu gde se doticni nije javio niti je poslao nazad u subotu . Pitanje je dali je uopste bio neispravan ili je u predlogu pokusao da smanji cenu za 1000 din . Moja konstatacija nije uvazena od strane k.p. sto me je iznenadilo i razocaralo.

Antikviteti > Stari rariteti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Skupljam piksle Jugoslovenske Železnice, pa znam da su cesto neispravne (zaglavljeno leziste ili poklopac). Zato sam pre kupovine pitala prodavca da li je piksla funkcionalna (da moze da se otvori i isprazni) i on je rekao da jeste, i jos naglasio da je vrlo dobro ocuvana. Piksla (placena 1200 dinara) je stigla u zaglavljenom lezistu, ocigledno budžena nekim šrafovima, i ne moze da se izvuce iz lezista ni isprazni. Kada sam mu trazila da mi vrati novac, odgovorio mi je: "Ona se moze isprazniti jer poklopac funkcionise Nacin na koji se kaci ja neznam niti ste to naznacili Piksla nije budzena i kompletna je. Tako da nemam nameru da je vracam . Ne zamerite ali kada trazite nesto morate da precizirate nasta mislite ja niti sam u materiji kako se montira niti kako se prazni sem preko poklopca . Pozdrav ! " Ovo je prva losa ocena koju dajem, ali zaista je zasluzena. Ne bih nikome preporucila saradnju sa ovim prodavcem.
Piksla je ta koja je i trazena . Prazni se preko poklopca . Sve sam objasnio u komentaru. Budite na oprezu kada saradjujete sa ovom gospodjom jer sto trazi ne ume da objasni i imace te probleme sa njom kao i ja .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.