Dragan

Beograd

Član od: 08.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Školski pribor i udžbenici > Udžbenici | Osnovna škola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zavlači me skoro dve sedmice. Naručio sam knjige za dete koje sam mu naivan unapred uplatio. Danas sam ga prijavio i sutra dižem privatnu tužbu za krivično delo koje je počinio. Toliko godina trgujem na internetu i ovo mi je najlošije iskustvo. Srećom imam sve podatke potrebene da ga prijavim ako administratori to ne učine.
ocigledno je da sa osobom koja me je lose ocenila NESTO NIJE U REDU. ceo proces trgovine je isao normalno, s time da on paket nije dobio odmah, jer sam prilikom popunjavanja adresnice pogresio postanski broj, pa sam posle kada se paket vratio morao da to ispravljam, gde sam se doticnom 'gospodinu' izvinuo.. sto mozete videti u prepisci izmedju mene i njega preko Vaseg sajta Paket sa udzbenicima je ponovo poslat i doticni ga je preuzeo, evo broja adresnice PE535785118RS i kada odete na sajt poste: http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/posiljke.asp i kada ukucate taj broj videcete da je paket preuzet u roku od dva dana, nakon ispravke greske.. juce sam takodje saznao , da je doticni 'gospodin' koji je mene prijavio za prevaru i koji se poziva na postenje.. (Slobodan Begojev............... 062/270....., i 062/88848....) narucio od jedne devojke (Jasmina Markovic, Beograd, 062/153-.....) komplet udzbenika u vrednosti od 7900din i da isti nije podigao, tako da je jadna devojka morala da plati preko 800din ppostarinu u oba pravca, a sto je najgore - slobodan begojev joj se u medjuvremenu javio i rekao da je preuzeo udzbenike i da je zadovoljan njihovim kvalitetom TOLIKO O NJEGOVOM POSTENJU I MORALU.. a kada ga je ona zvala da joj nadoknadi troskove izgovarao se da je na sastanku i izbegavao je pozive.. broj paketa koji je ona poslala i koji je vracen je: PE538468675RS, pa mozete i na taj nacin da proverite moje navode.. TOLIKO O NJEGOVOM POSTENJU I MORALU..

Oprema za poslovanje > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ništa nije ispoštovano poslao pogrešne knjige a naplatio papreno.
konkurencija je cudo.. niti sam ista slao, niti ista dobijao od njega
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.