dragan

Subotica

Član od: 08.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa likom da mi graficku ne salje u petak vec u ponedeljak. .. A da mu ja uplatim novac na racun u nedelju zbog jeftinije postarine. .. Trazio mi je kaparu na sta sam ja garantovao mojim pozitivnim ocenama. .I evo dosla je ta nedelja gde sam mu se javio u vezi uplate novca na sta mi on odgovara da je odustao od prodaje. .. ss mogu da posaljem kome god trebaa . .
Glupo je bilo sta i komentarisati ali ajde kad je vec dete dalo negativnu da se nadovezem. Kada covek nesto resi da kupi i nema para odma da plati ceo iznos a zeli da ga taj proizvod saceka ponudi samovoljno da uplati kaparu a ne da se poziva na pozitivne ocene,mnogo puta mi se desilo da ljudi traze da cekam par dana i na kraju odustanu od kupovine iz istog razloga sam i trazio da mi uplati bilo koju sumu kao garanciju da ce kupiti,nisam trazio ceo iznos nego bilo koju sumu kao garanciju,da je bio ozbiljan kupac to mu ne bi predstavljalo nikakav problem ali ovi kupci "na daljinski" se nadju povredjeni kad im se tako nesto trazi,iskreno mi je drago sto mu nisam prodao karticu i negativna ocena me ne dotice ni najmanje jer se vodim nekim ne pisanim pravilom trgovine,kapara ili depozit je nesto sasvim normalno za prave trgovce ako zele neki proizvod za sebe a ne mogu istog momenta da ga priuste,za decu ocigledno nije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.