dragan

Vranje

Član od: 14.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ipad mini je opisan kao nov, bez ostecenja i ogrebotina. Stavise, u razgovoru telefonom, prodavac je potvrdio da je uredjaj kao nov, bez ikakvog ostecenja, ogrebotina, naprslina itd. ! Nazalost ipad je ostecen po ivicama ruba, ekran je ogreban i zadnja strana gde je plasticni deo, je polomljen na dva mesta! iPad je bio veoma dobro upakovan, oblozen stiroporom tako da ova ostecenja nisu mogla da nastanu u transportu. Ne preporucujem ovog prodavca, zbog pomenutog loseg iskustva, budite obazrivi.
ipad mini je opisan KAO NOV sto ne znaci i da je nov slike koje sam postavio na oglas su autenticne i na njima se vide sva ostecenja koja je kupac naveo.U razgovoru telefonom smo se dogovorili da mi se javi kada mu stigne tablet,i da mi prenese prve utiske o njemu,i dogovorili smo se ako mu se ne svidja da isti slobodno moze da vrati a ja cu novac da vratim.Kupac se nije javio ni porukom i smatram da je ocena koju sam dobio neopravdana.napominjem nije fer da ocenjuje pre nego sto se javi meni,sto on to nije uradio pa makar i preko KP porukom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.