DRAGAN

Kovin

Član od: 08.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Strani originali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od Dragoslava sam narucio 13 "veoma lepo ocuvanih" (tekst oglasa) ploca u vrednosti od 3500din. Kada je paket stigao, utvrdjeno je da su ploce u veoma losem stanju (veoma izgrebane, prljave - cak i blatnjave), dok su omoti veoma potroseni i naceti budju - kao posledica neadekvatnog cuvanja ploca (supa, tavan itd. ). Kako ploce kupujem radi slusanja, ovakvo stanje mi nije nikako prihvatljivo, posto su ploce neupotrebljive za bilo kakvu reprodukciju (sam sum i smetnje od ogrebotina i prljavstine nadjacavaju muziku). Paket sam reklamirao odmah po prijemu i prodavac se bez problema slozio da ga primi nazad, a da za uzvrat vrati novac. Posto je kao opravdanje za stanje rekao da se slabo razume u ploce i njihovu ocuvanost, kao gest dobre volje (zeleo sam da verujem da je u pitanju slucajan propust) ponudio sam da platim i povratnu postarinu, tako da je na prodavcu da vrati jedino iznos koji sam prethodno uplatio za paket. Postigli smo dogovor da posaljem paket nazad sledeceg radnog dana (paket sam primio u subotu, a planirano je da ga posaljem u ponedeljak). U nedelju (dan pre slanja), Dragoslav salje poruku da nije u stanju da primi paket zbog odlaska na seminar u Madjarsku, a da se mozemo cuti posle toga, za oko dve nedelje. Slozio sam se, sacekao zadati rok i kontaktirao ga dogovorenog datuma. Posle toga, sledi jos odlaganja i izgovora (besparica, plata, kolega itd. ), koje traje i do danas, da bi u medjuvremenu (18.6.2013) on registrovao jos jedan nalog i ponudio odredjene stvari preko njega (npr. MB Quart zvucnike koje je kupio/menjao preko ovog naloga - pogledati ocene/kupac). Screenshot ovog oglasa (posto je u medjuvremenu obrisan) sam sacuvao i mogu ga poslati na uvid, ako je to potrebno. Na poslednju K/P poruku ne odgovara vise od nedelju dana, iako sam ga uredno podsetio i preko sms-a, a drugi nalog koristi svakodnevno, obnavljajuci oglase. Tesko mi je da poverujem da za svo ovo vreme (proslo je skoro mesec ipo dana) nije u stanju da ispuni svoje obaveze i dogovor. Osim slanja jos par ploca iz oglasa (sto je zbog njihovog stanja neprihvatljivo), nikakava dodatna robna ili sl. kompenzacija mi nije predlozena, dok na primer u tekstu novopostavljenog oglasa za slusalice, navodi da je u medjuvremenu kupio druge, pa su prodavane visak). Verodostojnost mojih tvrdnji se lako moze proveriti pomocu nase konverzacije preko K/P, kao i sms-ova i screenshot-ova navedenih oglasa, koje sam sacuvao i koji su dostupni na uvid. Iz ovoga se, nadam se jasno, vidi da covek nece, niti namerava da ikada vrati novac i ispostuje dogovor. Ne preporucujem nikakvu trgovinu ili saradnju sa Dragoslavom Spasovskim!
Gospodion koji sebe naziva na kp nalog slovom S nije primetio da u kovinu ima vise od 10 korisnika koji i nisu iz kovina i posto mu je i bio propust da nevidi da sam napisao na oglas za gore govoreci ploce da se nerazumem i da mi netrebaju i da stoje preko 15god na tavanu uz malo paznje sam i hteo da prihvatim da se oduzim izvesnom gospodinu s koji se 1 put javio i posle toga je usledila ocena kakvu je i on sam potvrdio kakav je covek i dal je uopste vredno spomena da OPET NAPOMINJEM MU UCINIM jer sam naveo da su ploce neproverene u oglasu i zato mu se sad i necu oduziti i izvesnom gospodinu S DATI NEGATIVNU ZA PRIMER DA SLEDECI PUT CITA OGLAS KOJI KUPUJE A NE DA SRLJA I DA MU POSLE SVI KRIVI KAO I MOJ BRAT KOJI JE SAMO NAZALOST PREUZEO U NJEGOVO IME ROBU PA JE SAD I ON KRIV!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.