Dragan

Lazarevac

Član od: 17.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam koronu. Nisam mogao da preuzmem njegovu robu. Lepo sam se izvinuo coveku i reko da necu moci da preuzmem robu, reko je nema problema. Posle nedelju dana uzeo je drugi nalog kp i narucio moj disk (navodio je je druga osoba). Ja kad sam izasao iz karantina poslao sam mu disk i ne preuzima isto robu govori samo da mi tako vraca. U porukama je upomenuo da prevaranti imaju vise naloga, a sam ima vise naloga i namerno kvari celu pricu. Niposto saranja.
Ja zahtevam od administratora kp da se da se Danilu Popovicu blokira nalog zato sto narucuje robu i nece da je podigne laze da je imao koronu kad sam ga zvao sa drugog broja kaze da nije u Beogradu

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Strogo izbegavajte Salje pokvarene polomljene telefone Trazicu od administracije dalju oroceduru kako bi se zastitili ostali kupci i naravni dalje mere od kojeg mu vise nece pati napamet tako da uradi.
Lepo sam mu reko kad bude vratio tel i budem se uverio da je to taj tel vratiću pare jer njegove pare meni netrebaju molio me da mu spustim cenu što sam i uradio.da bi on taj isti tel posle prodao tri puta skuplje.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac Dragan Stanojevic (moca) i ja smo se trebali naci licno da obavimo kupoprodaju ali je odustao kako je naveo zbog sprecenosti pa je ostalo na tome da telefon posalje. Telefon je ubrzo poslat, stigao ali je maska zalivena super lepkom koji se delom izlio na displej telefona pa bi zamena maske bila rizicna a da se ne osteti ostatak telefona. Takodje na telefonu ne radi vibracija, a navedeno je u oglasu da je telefon u dobrom stanju. Posle poruke koju sam poslao u nadi da mozemo da resimo problem, vec na sledecoj sam bio blokiran. Pokusao sam da pozovem prodavca telefonom i poslao mu sms ali mi nije odgovarao na poziv sem porukom : "Sta si hteo da za 1000din dobijes nov tel pitao si me za masku rekao sam ti da je losa i da moze da se zameni". Pa da li stvarno mislis da sam za 1000 din hteo nov telefon star 10 godina, mogao si neko pristojnije obrazlozenje da nadjes, ono sto sam samo hteo je da me ne obmanes i nista vise. Eto to su moja iskustva sa ovim clanom. Nikada do sada nisam davao negativnu ocenu, zao mi je sto to moram da uradim clanu koji ima 60 pozitivnih, a mislim da smo to mogli drugacije da resimo. #Milosh 02.11.2016 11:57 >Komunikacija sa korisnikom je blokirana< Ne znam da li ste videli da sam vam poslao poruku i na mobilni telefon ali vidim da ste prethodnu poruku ovde procitali juce. Niste mi jos uvek nista odgovorili, pa mi molim vas recite da li postoji dobra volja sa vase strane da se problem resi? Nadam se da postoji, bezveze bi bilo da se zbog 1000 dinara ocenjujemo negativno. #Milosh 01.11.2016 11:29h Telefon je stigao ali imamo problem. Pored toga sto je maska lepljena i nisam siguran da li bi mogla da se skine a da se ostatak telefona ne osteti, ne radi vibracija na telefonu. Zeleo bih da vratim telefon ili ako imate neki drugi predlog kako da resimo ovo? Pročitano #Milosh 31.10.2016 12:10h Milos Kokic adresa: . .. , tel 064 . .. Pročitano #Milosh 30.10.2016 02:08h 064. .. Milos Pročitano #moca 30.10.2016 02:07h neznam ostavi mi broj tel pa cu da ti javim #Milosh 30.10.2016 02:03h Moze, u koje vreme si ovde? Pročitano #moca 30.10.2016 02:01h Maska moze da se zameni ako te zanima tel pusti. mi poruku bicu sutra poslom u pozarevcu #Milosh 30.10.2016 01:51h Recite mi jos da li je moguce zameniti masku na telefonu, da li je mozda lepljena ili su mozda srafovi osteceni? Ako ke sve ok, zeleo bih da kupim telefon. Pročitano #moca 21.10.2016 06:21h Tel je orginal nije kinez baterija drzi 2 do 3 dana. #Milosh 21.10.2016 00:30h Recite mi da li znate koliko drzi baterija i da li je telefon kinez ili original? Hvala Pročitano
On je mislio da za 1000 din kupi tel bez ijedne ogrebotine u oglasu je bilo sve navedeno o telefonu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.